ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ : Βενζινάδικο ξεγελά ανυποψίαστους οδηγούς στη Ρόδο

Πηγαίνοντας να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητο μου που έχει ντεπόζιτο 56 λίτρα και γεμίζει περίπου με 50 με 52 λίτρα όταν ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης, αφού...
επέλεξα το συγκεκριμένο πρατήριο μιας και είχε την πιο φτηνή τιμή 1,499€, ενώ άλλα ήταν περίπου στα 1,59€, διαπίστωσα ότι μου έβαλε για να το γεμίσει 58,05 λίτρα.
Ποτέ στα 5 χρόνια τώρα που έχω το αμάξι (και γνωρίζω πολύ καλά το αμάξι μου) δεν έχει γεμίσει βάζοντας πάνω από 52 λίτρα γιατί βάζω πάντα το αργότερο αφού ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης όπως και αυτή τη φορά. Όταν το είπα στον κύριο που κάθετε στο ταμείο, με ειρωνικό ύφος μου απάντησε «ότι όσο λέει η αντλία είναι και δεν ξέρει τι σωληνώσεις έχει το αμάξι μου και που πήγε η βενζίνη», λες και το αμάξι ήταν άδειο τελείως που και πάλι δεν θα έπαιρνε πάνω από 56 λίτρα, οπότε ο νοών νοείτω.
Το μήνυμα το γράφω για να είναι πιο προσεχτικοί οι υπόλοιποι οδηγοί, εγώ πολύ απλά δεν ξαναβάζω βενζίνη από το συγκεκριμένο πρατήριο το ίδιο και όποιος άλλος γνωρίζω.
Για φανταστείτε τι κέρδος έχει από πολλούς ανυποψίαστους οδηγούς που πάνε να βάλουν βενζίνη πιο οικονομικά και στην τελική βγαίνει πολύ πιο ακριβά και από το πιο ακριβό πρατήριο, γιατί όταν δεν το γεμίσεις τέρμα το αμάξι δεν είναι εύκολο να το καταλάβεις. Και αν κάποιος θέλει και ξέρει με πόσο γεμίζει το αμάξι του ας το δοκιμάσει για να δούμε.
Αναγνώστης: 
(Τα στοιχεία του βενζινάδικου είναι διαθέσιμα στις αρχές)

Παράπονα Ρόδου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Μαντέψτε ποιος είναι
    http://www.xo.gr/venzinadika-times-kafsimon/amolyvdi-95-oktanion/NOMOS-DODEKANISOU/RODOU/

    ΑπάντησηΔιαγραφή