Προσφεύγουν στην αρμόδια επιτροπή μισθωτές δημοτικών καταστημάτων

Στην Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν.3463/2006, θα προσφύγουν 8 μισθωτές καταστημάτων της Νέας Αγοράς, μετά την...
απόρριψη της Ειδικής Διοικητικής Προσφυγής τους  ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Νοτίου Αιγαίου, με την οποία ζητούσαν την ακύρωση της 262/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.
Με την τελευταία απόφαση, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, αποφασίστηκε η έξωση 50 περίπου μισθωτών δημοτικών καταστημάτων.
Οι 8 μισθωτές ισχυρίζονται πως  η απορριπτική απόφαση επί της προσφυγής τους είναι λανθασμένη, αφού η προσβληθείσα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, περί εκδόσεως πρωτοκόλλων διοικητικής αποβολής κατά των συγκεκριμένων μισθωτών, έχει, εκ του νόμου, εκτελεστό χαρακτήρα, καθόσον είναι άμεσα εκτελεστή, από την νόμιμη δημοσίευση της, ανεξάρτητα βέβαια του γεγονότος ότι δεν θεσπίζει κανόνα δικαίου, όπως συμβαίνει με τις κανονιστικού περιεχομένου αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου.
Η υπ` αριθμ. 383/2015 ανάλογη κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ρόδου, προσεβλήθη κι αυτή, ενώπιον του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με ειδική Διοικητική προσφυγή ορισμένων μισθωτών των καταστημάτων της Νέας Αγοράς και βρίσκεται στο στάδιο της εκδίκασης της ενώπιον της Επιτροπής του άρθρ. 152 του Ν.3463/2006 .
Τους 8 μισθωτές εκπροσωπεί ο δικηγόρος κ. Εμμανουήλ Μπακαλούμας.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου