Αιματηρό επεισόδιο..

Στην σύλληψη δύο Πακιστανών ηλικίας 25 και 30 ετών, που ενεπλάκησαν μαζί με ακόμη ένα άτομο που αναζητείται, σε αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 30χρονο Αφγανό προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας οι αστυνομικοί του ΑΤ Ιαλυσού...

Την 4η Μαΐου 2016 και περί ώρα 21:45 ο 30χρονος Αφγανός, κάτοικος Παραδείσιου που διαμένει νόμιμα στη χώρα επισκέφθηκε τον 25χρονο Πακιστανό στην οικία του, στο Παραδείσι, προκειμένου συζητήσουν για οικονομικές – εργασιακές υποθέσεις.
Στην οικία βρισκόταν ακόμη ένας Πακιστανός, άγνωστος στο θύμα, καθώς και ο δεύτερος κατηγορούμενος.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα, υπήρξε με τους Πακιστανούς αρχικώς λεκτική διένεξη για εργασιακές διαφορές, ενώ στην συνέχεια ο άγνωστος δράστης τον χτύπησε στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα μαχαίρι – ο δεύτερος δράστης του επιτέθηκε και τον χτύπησε με ένα κομμάτι ξύλο στα χέρια και στα πόδια και ο πρώτος του επιτέθηκε με γυάλινο μπουκάλι μπύρας το οποίο έσπασε στο κεφάλι του. Στην συνέχεια ο τελευταίος τον χτύπησε και με ένα κασόνι.
Ενώ βρισκόταν λιπόθυμος στο πάτωμα του αφαίρεσαν  ένα   κινητό  τηλέφωνο  μάρκας  Samsung  και το χρηματικό  ποσό των 500 ευρώ.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο πρώτους οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από το θύμα.
Απολογούμενοι αποδέχθηκαν εν μέρει τα σε βάρος τους καταγγελλόμενα.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου