Λογιστής στο εδώλιο για υπεξαίρεση

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει τον επόμενο μήνα 60χρονος λογιστής κατηγορούμενος για υπεξαίρεση.

Ο 60χρονος είχε κριθεί ένοχος για την κατηγορία αυτή πριν από ενάμιση χρόνο από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου το οποίο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Κατά της απόφασης αυτής ο 60χρονος διά του συνηγόρου του κ. Ηλία Ζωγραφίδη άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στο Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου στις 26 Σεπτεμβρίου.
Στην ίδια υπόθεση φέρονταν να εμπλέκεται και ένας ακόμη λογιστής ηλικίας 35 ετών ο οποίος πρωτόδικα απαλλάχτηκε από την κατηγορία καθώς το δικαστήριο έκανε δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Ειρήνης Χατζηαντωνίου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι δύο άνδρες το χρονικό διάστημα από το 2004 έως το 2008 ήταν λογιστές σε εταιρεία της περιοχής μας για την οποία είχαν την υποχρέωση να καλύπτουν όλες τις υποχρεώσεις της, ΙΚΑ, Εφορία, Επιμελητήριο κ.α. Παρά το γεγονός ότι τους είχαν καταβληθεί τα απαιτούμενα χρήματα ύψους 29.549 ευρώ εντούτοις κατηγορούνται ότι δεν τα κατέβαλαν.

http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου