Ωραία! Καλά πάμε! Δέχονται παιδιά ΡΟΜΑ και αλλοδαπών σε παιδικούς σταθμούς και όχι ροδιτόπουλα?

Εκεί καταντήσαμε? Να δέχεται η Ελλάδα τα παιδιά των ΡΟΜΑ και των αλλοδαπών σε παιδικούς σταθμούς και μην δέχεται τα δικά της?
Ένας αγανακτισμένος ροδίτης τα πήρε (στην κυριολεξία) στο κρανίο με την στάση που κρατά το κράτος μας. Πήγε να γράψει το μικρό παιδί του σε παιδικό σταθμό της Ρόδου αλλά τα… «εισοδηματικά κριτήρια» (αν είναι αυτή η δικαιολογία) τον «έφαγαν»!!! Λες και οι ΡΟΜΑ ή οι αλλοδαποί πεινάνε!!! Ο ίδιος αναφέρει τα εξής:
«Είμαι πολύ αγανακτισμένος για ‘υτό το κράτος που λέγετε Ελλάδα μόνο στον χάρτη. Η εξόντωση του Έλληνα ξεκίνησε εδώ και πολύ καιρό και από μικρή ηλικία . Τρανό παράδειγμα τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών απ΄ όπου άφησαν έξω τον γιο μου και πέρασαν κάθε λογής αλλοδαπό, ρομά, ξένο, στερώντας από το παιδί μου το σχολείο του. Πως θα του πώ τώρα ότι δεν θα πάει σχολείο αφού το προετοιμάσαμε για φέτος και είναι χαρούμενος ?
Και μην που πεί κάποιος ότι αιτία είναι τα εισοδηματικά κριτήρια γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. ΝΤΡΟΠΗ !!!!!»
Σε επικοινωνία που είχε το rodos info news με τον ροδίτη πατέρα ανέφερε επίσης τα εξής:
«Και άλλες οικογένειες από ότι ξέρω έχουν το ίδιο πρόβλημα δηλαδή το φαινόμενο να κερδίζουν θέση στους παιδικούς σταθμούς αλλοδαποί κυρίως Αλβανοί οι οποίοι δεν δηλώνουν τα εισοδήματα τους και στο κράτος φαίνονται φτωχοί άσε δε που οι οικονομίες τους φεύγουν στις πατρίδες τους και η οικογένειά μου που συνολικά έχει εισόδημα 1300 ευρώ θεωρείται πλούσια . Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα, ίσως και άλλα χειρότερα, που δεν γνωρίζω εγώ προσωπικά»
http://rodosinfonews.com/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου