Ανοίγει κατάστημα στη Ρόδο η αλυσίδα franchise «Μikel»

Το 119ο κατάστημα της γνωστής Ελληνικής αλυσίδας franchise «Mikel» θα ανοίξει σύντομα στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην οδό...
Ηρακλειδών στην Ιαλυσό με προοπτική να επεκταθεί, με την ίδρυση και λειτουργία και δεύτερου στην πόλη της Ρόδου.
Στο κατάστημα, σε χώρο εμβαδού 100 τ.μ. περίπου θα παρέχονται όλα τα είδη καφέ και τροφίμων της διάσημης αλυσίδας καταστημάτων ενώ η επένδυση γίνεται από την οικογένεια  Καντή με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Καντή.
Τα Mikel είναι αυτή τη στιγμή το θέμα συζήτησης ανάμεσα σε όλους όσους χρειάζονται double shot για να ανοίξει το μάτι το πρωί, αλλά και σε όσους έχουν πολύ ελεύθερο χρόνο να «σκοτώσουν» και ψάχνουν πού.
Μέσα σε λίγο καιρό, το δυναμικό franchise κατέκτησε και την πιο απομακρυσμένη πιάτσα, ανοίγοντας αισιόδοξα καταστήματα πλημμυρισμένα από κόσμο, εκεί που υπήρχε μέχρι πριν μόνο το σκοτάδι, η εγκατάλειψη και η καταχνιά της οικονομικής κρίσης.
Πρόκειται για την ελληνική επιχείρηση που ξεκίνησε από την Λάρισα και κατάφερε να φτάσει σε κάθε γειτονιά της χώρας.
Πίσω από τη διάσημη αλυσίδα καφέ βρίσκεται ο κ. Λευτέρης Κυριακάκης, που ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με τον καφέ το 1996 ως υπάλληλος καφετέριας στη Λάρισα. Είναι γιος δωδεκαμελούς οικογένειας, με άλλα εννιά αδέλφια.
Στα χρόνια που ακολούθησαν έκανε κάποια επιχειρηματικά βήματα πάντα με την σκέψη να δημιουργήσει κάποτε μια δική του αλυσίδα καφέ. Με εφόδιο την εμπειρία του, στα 29 του άνοιξε το πρώτο Mikel στη Λάρισα.
Η ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών τον ώθησαν να επεκτείνει σταδιακά το εγχείρημά του και σε άλλες πόλεις, με δεύτερο σταθμό το Βόλο. Η επιλογή του δικαιώθηκε.
Σήμερα τα Mikel διαθέτουν ένα δίκτυο 118 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και αναπτύσσονται διαρκώς με σταθερό στόχο τη δημιουργία καλαίσθητων και φιλόξενων χώρων για την απόλαυση εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε προσιτή τιμή.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου