Απεβίωσε ο συνιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων ΣΤΑΝΗ Μεχμέτ Νετζιάν Σαρρή Χασάν..Αύριο στις 2 το μεσημέρι η κηδεία του

Σε ηλικία 72 ετών, απεβίωσε σήμερα το πρωί στην οικία του, ο Μεχμέτ Νετζιάν Σαρρή Χασάν, συνιδιοκτήτης των γνωστών ζαχαροπλαστείων του νησιού μας "Στάνη"...

 Ο 72χρονος συμπατριώτης μας, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η οικογένειά του, θα κηδευτεί αύριο Κυριακή 16 Οκτωβρίου στοις 2 το μεσημέρι, στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου. Η οικογένειά του αντί για στεφάνια επιθυμεί για όσους θα ήθελαν να συνεισφέρουν να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό ή προσφορά θα ήθελαν, σε ιδρύματα όπως το Ορφανοτροφείο, τον Άγιο Ανδρέα κλπ.
Το ζαχαροπλαστείο «Στάνη» αποτελεί ένα από τα λίγα παραδείγματα του νησιού μας, του οποίου οι ρίζες φτάνουν στα χρόνια πριν τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ιμπραήμ Σαρρή Χασάν ξεκίνησε με ένα κατάστημα στην παλιά πόλη της Ρόδου όπου εμπορευόταν γάλα. 
Το 1952 πρόσθεσε το γιαούρτι, και αργότερα έγινε γνωστός για την περίφημη συνταγή του για παγωτό. Αφού η επιχείρηση πήρε την τελική εταιρική της μορφή το 1994, πλέον αριθμεί 4 εργαστήρια, 7 καταστήματα, προσωπικό 85 ατόμων και έχει επεκταθεί στην αρτοποιία και σε αναρίθμητες ιδέες για πάστες, γλυκά ταψιού, σφολιάτες και τούρτες.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου