Έργα 200.000 ευρώ στο λιμανάκι των Φανών

Μελέτη για την υλοποίηση έργων ύψους 200.000 ευρώ στο λιμανάκι των Φανών θα έρθει προς συζήτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου.

Εφόσον εγκριθεί η μελέτη τότε θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την διάνοιξη της εισόδου του μικρού λιμανιού, ούτως ώστε να καταστεί και πάλι λειτουργικό.
Αυτό έγινε γνωστό, προχθές στην έκτακτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Φανών, η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του προέδρου Βασίλη Νικολίτση και τη συμμετοχή, του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλη Χριστοδούλου, του αρμοδίου για την περιοχή Αντιδημάρχου Αγαπητού Πάλλα, του προέδρου των αλιέων της περιοχής κ. Γρηγόρη Βαΐτση κ.α.
Αυτό που επισημάνθηκε από όλους τους συμμετέχοντες είναι η ανάγκη να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να μπορέσει και πάλι να λειτουργήσει το λιμανάκι των Φανών το οποίο εξυπηρετεί αρκετούς επαγγελματίες και όχι μόνο.
Μάλιστα όπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο ίδιος ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος έχει ζητήσει να τακτοποιηθεί το ζήτημα για αυτό και στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου στις 18 Νοεμβρίου πρόκειται να έρθει προς συζήτηση μελέτη η οποία αφορά έργα ύψους 200.000 ευρώ στο λιμανάκι.
Κάτοικοι και φορείς μετά την εξέλιξη αυτή περιμένουν να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις.
www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου