"Κοκκίνισε" σήμερα η Ρόδος μας για τη... ζωή και την ελπίδα (βίντεο και φώτο) - Απίστευτη κι εφέτος η συμμετοχή του κόσμου στην αντικαρκινική εκδήλωση

Μια γροθιά έγιναν για έβδομη χρονιά οι χιλιάδες συντοπίτες μας που έδωσαν "το παρών" στη σημερινή αντικαρκινική εκδήλωση- θεσμό για το νησί μας "Η Ρόδος για τη Ζωή", ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!
Με έναν τρόπο σχεδόν μαγικό, ολόκληρη η πόλη... κοκκίνισε από τις μπλούζες της φετινής χρονιάς, με τους συντοπίτες μας να "ξεχύνονται" στους δρόμους!Το ραντεβού όπως κάθε χρόνο δόθηκε στις 10 στην πλατεία δημαρχείου, ενώ την προθέρμανση ανέλαβαν τόσο οι δημοσιογράφοι κ.κ. Τέρης Χατζηιωάννου και Κώστας Σαμιωτάκης, όσο και ο γυμναστής κ. Στέργος Κουπάδης, όπως και κάθε χρόνο. Μάλιστα φέτος, συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι οι αγαπημένοι Ρόδιοι παραολυμπιονικες Μιχάλης Σειτης και Θανάσης Μπαρακας. Λίγο πριν ξεκινήσει το περπάτημα, ξεκίνησαν και φέτος οι δεκάδες δρομείς που συμμετέχουν, και αμέσως μετά, ακολούθησαν οι χιλιάδες συντοπίτες μας.

Την εκδήλωση συντρόφευσε με τη μουσική του το συγκρότημα 7000 watt , που μάλιστα αφιέρωσε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πάμε» στην εκδήλωση " Η Ρόδος για τη Ζωή" ούτως ώστε να αποτελέσει το μουσικό της σήμα.
Να σημειωθεί πως η φετινή δωρεά απο τα χρήματα που συλλέχθηκαν απο τη σημερινή εκδήλωση, αφορά την αναβάθμιση του υπάρχοντος ακτινολογικού συστήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, η οποία θα συμβάλλει σημαντικά στη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα, το κόστος της οποίας (αναβάθμισης) αγγίζει τα 40.000 ευρώ.

Από το δημαρχείο έως και τη Μεσαιωνική Τάφρο, για περισσότερο απο τρεις ώρες, μια ατελείωτη "θάλασσα" από κόκκινα μπλουζάκια ήταν το μοναδικό που αντίκριζε όποιος βρισκόταν στην περιοχή. Η συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, έληξε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, αμέσως μετά την απονομή των μεταλλίων στους δρομείς αλλά και στις ομάδες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή.

www.rodiaki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου