ΈΛΕΟΣ...Μάνα να πήγε να πάρει γάλα έχοντας ψιλά αλλά η ταμίας (φέρεται) να αρνήθηκε να πληρωθεί

Την έντονη αντίδραση των Ροδιτών προκάλεσε η στάση μιας υπαλλήλου super market όταν μία μητέρα (σύμφωνα με όσα καταγγέλλει μία πελάτισσα που ήταν δίπλα) πήγε να αγοράσει δύο παιδικά γάλατα έχοντας μόνο ψιλά αλλά η ταμίας (φέρεται) να αρνήθηκε να εισπράξει τα κέρματα!!!!
Απίστευτες οι κοινοποιήσεις του θέματος, οι αντιδράσεις, κυρίως των γυναικών για την πράξη που φέρεται να έχει κάνει η υπάλληλος.
http://rodosinfonews.com/

Διαβάστε την καταγγελία που έκανε μια συντοπίτισσά μας στη σελίδα της:
«ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ …….. (super market) στα τριάντα: είμαστε στο ταμείο, βάζουμε τα ψώνια στην σακούλα και έρχεται μια κοπέλα με 3 nounou kid και ένα αλεύρι και ρωτάει χαμηλόφωνα την ΤΑΜΕΙΑ: ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ? και η απάντηση της ΤΑΜΙΑ: ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΑΛΑ. και ρωτάει την άλλη ταμια: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ??? – ΟΧΙ. μιλάμε ότι κόστιζαν περίπου 4 ευρώ. Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΒΡΕΧΕ. Δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ..ΤΡΕΨΩ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ.. ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ 2-3 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ..Η ΚΟΠΕΛΑ ΛΕΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΕΝΩ ΕΚΛΑΙΓΕ. ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ. ήθελα να γυρίσω πίσω να φωνάξω τον διευθυντή αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΑΜΙΕΣ(ο Θεός να τις πει κυριες) εσύ αν είχες παιδί νηστικό για τον οποιοδήποτε λόγο και είχες μόνο αυτά τα πενταλεπτα και πήγαινες στο σούπερ μάρκετ για ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ θα ήθελες να σου πουν όχι??? Και τα ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!! ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ. ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ.. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΩ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ….. (super market) ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ(ΙΑΛΥΣΟ) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ».
Στην συνέχεια της ημέρας η καταγγέλλουσα έδωσε μία απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. Δείτε τί έγραψε:
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου