Θανατηφόρο τροχαίο σε διασταύρωση καρμανιόλα

Ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στο σταυροδρόμι «καρμανιόλα» των οδών Δενδρινού και Γρηγορίου Ε’ σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017.
Θύμα είναι η 72χρονη...
Μ. Καραγιάννη του Σπυρίδωνα, που ενώ διέσχιζε κάθετα την οδό Γρηγορίου Ε’ με κατεύθυνση προς τον Ταξιάρχη παρασύρθηκε από δίκυκλο που οδηγούσε ένας 45χρονος Ροδίτης στην οδό Δενδρινού.
Η 72χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και υπέκυψε στα τραύματα της το μεσημέρι της 12ης Φεβρουαρίου 2017.
Θυμίζουμε ότι έχει εγκριθεί και δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη κυκλοφοριακή ρύθμιση που αφορά σε εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στη συμβολή των οδών Δενδρινού – Γρηγορίου Ε’ ως παρακάτω:
• Η ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και των πεζών της φωτεινής σηματοδότησης στον εν λόγω κόμβο, θα γίνει σε συνεργασία με τη λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης του κόμβου (Εθνικής Αντίστασης) (στη συμβολή των οδών Λίνδου – Εθνική Αντίσταση) για να επιτευχθεί το βέλτιστο κυκλοφοριακό αποτέλεσμα. Στην κίνηση των οχημάτων από την οδό Εθνικής Αντίστασης προς την οδό Δενδρινού θα εφαρμοστεί «η λειτουργία του πράσινου ρεύματος» για να υπάρχει συνέχεια στη κίνηση και να μην γίνεται μεγάλη «αποθήκευση» οχημάτων στο τμήμα της οδού Δενδρινού από την οδό Ρόδου Λίνδου έως Γρηγορίου Ε’ και
• Βελτίωση – αναβάθμιση των υφιστάμενων διαβάσεων επί της οδού Δενδρινού και Γρηγορίου Ε’ , για την εξασφάλιση της ασφαλούς κίνησης οχημάτων και πεζών με παράλληλη αναβάθμιση του κόμβου.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου