Χαράλαμπος Κόκκινος : «Με τη λάσπη έχω μάθει να χτίζω και όχι να λασπολογώ...»

Σε διαρκή επαγρύπνηση και κινητικότητα για ν' αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Μαζί με αυτοδιοικητικό κλιμάκιο και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου στη γέφυρα της Κρεμαστής, στην κοιλάδα των Πεταλούδων και στις Επτά Πηγές στο νησί της Ρόδου.
Όσο γι' αυτούς που επιχειρούν να καλύψουν την ανυπαρξία τους και την έλλειψη παιδείας τους με ύβρεις και λάσπη εναντίον μου, τους θυμίζω ότι ο κόσμος ξέρει, βλέπει και κρίνει συμπεριφορές, έργο, χαρακτήρες, αποτέλεσμα και κυρίως ανθρώπους... Τώρα τελευταία δυσκολεύονται να πείσουν και αυτούς που τους έχουν έμμισθους στην πολιτική τους αυλή. Όταν τα μάθει ο κόσμος, θα ψάχνουν χώρο να κρυφτούν. Για την ώρα θυμίζω ότι εγώ «με τη λάσπη έχω μάθει να χτίζω και όχι να λασπολογώ».
Ρόδος, 21/2/2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αυτοψία στις Επτά Πηγές, στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και στη Γέφυρα της Κρεμαστής από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινο και κλιμάκιο της Αυτοδιοίκησης
και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της Αντιπυρικής Περιόδου κλιμάκιο αποτελούμενο: από τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο, το Δήμαρχο της Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Αγαπητό Παλλά, τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου Πύραρχο κ. Ηλία Τσαπούρα και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. κ. Νίκο Χατζηγεωργίου και τον επικεφαλής του Αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ρόδου κ. Ηλία Αργύρη, πραγματοποίησε αυτοψία στην Κοιλάδα των Πεταλούδων και στις Επτά Πηγές στο νησί της Ρόδου.
Είχε προηγηθεί σύσκεψη την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να εξεταστούν -και γι’ αυτό έγινε και η αυτοψία- παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις παραπάνω περιοχές ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και δράσεις που θα συνεισφέρουν στην ασφάλεια των χιλιάδων επισκεπτών. Καταγράφηκαν οι ανάγκες και οι ελλείψεις και ο σχεδιασμός είναι προς υλοποίηση με αγαστή συνεργασία των φορέων της Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
- Στα πλαίσια της διαρκούς επαγρύπνησης και ελέγχου για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος μετέβη και στη γέφυρα της Κρεμαστής προκειμένου να επιβλέψει την κοίτη του ποταμού και την αναπτυσσόμενη βλάστηση που πιθανά εμποδίζει τη ροή του νερού και είχε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές που περιφρουρούν την περιοχή και όπου λαμβάνονται τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα προς τους διερχόμενους πολίτες και οχήματα όταν παρουσιάζονται έντονες βροχοπτώσεις.




Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου