Βρέθηκαν συντρίμμια και σωσίβια από τη Βάρκα στο Πρασονήσι - Σε εξέλιξη οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκετε η επιχείρηση του λιμενικού σώματος  για τον εντοπισμό των τριών η τεσσάρων ροδιτών  που είχαν πάει για ψάρεμα στο πρασονήσι  και  αγνοούνται  από χθες το βράδυ .
Στις έρευνες συμμετέχουν 2  πλωτά  σκάφη του λιμενικού  δύο αλιευτικά σκάφη , ένα ελικόπτερο super puma  , άνδρες του λιμενικού σώματος  και εθελοντές που  χτενίζουν την γύρω περιοχή . Πριν από λίγο βρεθήκαν συντρίμμια  και σωσίβια από τη βάρκα στην περιοχή Βρουλιά στο πρασονήσι. 
Οι επιβαίνοντες  στην βάρκα  που αγνοούνται και που κανένας δεν γνωρίζει μέχρι και αυτή την ώρα εάν είναι τρείς η τέσσερις πήγαν για ψάρεμα χθες το βράδυ στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο πρασονήσι όταν ξαφνικά παρουσίασε κάποιο πρόβλημα η βάρκα τους και αναποδογύρισε . Ο ένας εκ των  επιβαινόντων  στην βάρκα  ηλικίας 67 χρόνων προσπάθησε  και επικοινώνησε με το κινητό  του τηλέφωνο με το γιό του και του ανέφερε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Ο νεαρός με τη σειρά του επικοινώνησε με το λιμεναρχείο και ανέφερε το περιστατικό. Αστραπιαία κινητοποιήθηκε το λιμενικό σώμα και ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους , από αέρα ξηρά και θάλλασα. Στην περιοχή βρίσκετε και ο περιφερειακός διοικητής του λιμενικού σώματος κ. Γιάννης Αργυρίου ο όποιος συντονίζει τις έρευνες Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή πνέουν άνεμοι 4-5 μποφόρ.
http://12vima.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου