ΕΚΤΑΚΤΟ : Νεκροί δύο από τους ψαράδες που αγνοούνταν – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον τρίτο

Σε ναυτική τραγωδία εξελίσσεται η εξαφάνιση των ψαράδων στην Ρόδο.

Λίγο πριν από τις 8 το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο από τους τρεις ή τέσσερις ψαράδες που αγνοούνται από το βράδυ της Τρίτης.
Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί κατεστραμμένη η βάρκα στην οποία επέβαιναν οι ψαράδες, στην περιοχή Πρασονήσι.
Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο είναι ο αριθμός των επιβαινόντων στη βάρκα. Ο Κωνσταντίνος Μαντικός, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες, δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ότι, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ακόμα ενός ατόμου, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχει και τέταρτο, καθώς η συγκεκριμένη παρέα ψαράδων συνήθιζε να πηγαίνει μαζί για ψάρεμα.
Σε κάθε περίπτωση, όπως ο ίδιος είπε, ο Λιμενάρχης έχει ενημερώσει τις οικογένειες των θυμάτων για τον εντοπισμό των σορών τους.
Τις Αρχές είχε ειδοποιήσει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης ο γιος ενός εκ των επιβαινόντων. Από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν οι έρευνες στις οποίες συμμετέχει και Super Puma.
Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές κι αυτό, σύμφωνα με τον Κ.Μαντικό, σημαίνει ότι ενδέχεται η βάρκα να χτύπησε σε κάποιο βράχο.
Ωστόσο, είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς προέχει ο εντοπισμός του τουλάχιστον ενός αγνοούμενου, προτού ξεκινήσουν οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου