Επιτυχημένο το πάρτι για τη στήριξη Ατόμων με Σκλήρυνση κατά πλάκας

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το πάρτι που διοργανώθηκε το βράδυ της 6ης Μαρτίου στη disco Elli, με κεντρικό dj τον Γερμανό Klaus Hensler, για την στήριξη του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου.

Περισσότεροι από 100 Ρόδιοι, διασκέδασαν με την ψυχή τους και παράλληλα ενίσχυσαν την προσπάθεια του Συλλόγου, που στηρίζει περισσότερα από 1.700 μέλη στον νομό, με τον μικρότερο ασθενή να είναι μόλις 10 ετών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Klaus Hensler, ο οποίος την είχε προαναγγείλει με συνέντευξή του στην «δημοκρατική», η οποία είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Ο  Klaus Hensler μετακόμισε πριν από δύο χρόνια στη Ρόδο από την Γερμανία όπου εργαζόταν ως φυσικοθεραπευτής και επαγγελματίας dj,  με σκοπό να βοηθήσει στην ανακούφιση των προσφύγων στα Παλαιά Σφαγεία προσφέροντας και προσωπική εθελοντική εργασία όσο και Ρόδιους οι οποίοι έχουν χτυπηθεί από την οικονομική κρίση, διαθέτοντας χρήματα από το υστέρημά του για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.
Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν από την βραδιά του πάρτι, θα διατεθούν στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Δωδεκανήσου και με τα υπόλοιπα θα αγορασθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Θανόπουλος, μιλώντας στην «δ» ευχαρίστησε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για το πάρτι ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου, ενώ ευχαρίστησε και τον Klaus Hensler για την πρωτοβουλία του.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου