Ανυπόστατες καταγγελίες και συκοφαντίες για τους ομπρελάδες στην παραλία Sunwing..

Επιτέλους κάποιος εισαγγελέας θα πρέπει να σταματήσει τον κάθε συκοφάντη και επιτήδειο που βγαίνει και κατηγορεί  χωρίς στοιχεία ανθρώπους του μόχθου που  πασχίζουν καθημερινά σε συνθήκες που πολλές φορές δεν πάει ο ανθρώπινος νους!

Κατηγόρησαν ομπρελάδες (http://parapona-rodou.blogspot.gr/2017/05/blog-post_434.html)   για τα ντούς...και τις τουαλέτες...Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει ότι οι τουαλέτες ανήκουν αποκλειστικά στο Δήμο Ρόδου όπως και τα ντούς! Άρα να βγαίνει κάποιος και να κατηγορεί ομπρελάδες για πράγματα που ανήκουν στον Δήμο είναι απλά κοινός συκοφάντης!
Επίσης πρέπει κάποιος να πει στον συγκεκριμένο κύριο ο οποιός κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του ότι οι ομπρελάδες ΔΕΝ είναι υπάλληλοι του Δήμου. Πληρώνουν ΤΕΒΕ και νοικιάζουν τον χώρο όπου τοποθετούν τις ομπρέλες με τα κρεβάτια τους!
Ειδικά στο Sunwing υπάρχουν πελάτες που έρχονται πολλά χρόνια απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες των ομπρελάδων..τιμόμενα και απο τον Δήμο μας!
Καλούμε κάθε αρμόδιο να συνετίσει τον κάθε ανώνυμο συκοφάντη... και να δείξουν σεβάσμο στις οικογένειες που καθημερινά βγάζουν το ψωμί τους τίμια!

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου