Ηλικιωμένος δηλητηρίαζε σκύλους επί δύο ολόκληρα χρόνια!

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ τον 86χρονο κατηγορούμενο.
Πριν από τρία χρόνια είχε συλληφθεί από άνδρες της Θηροφυλακής και του Δασονομείου Γενναδίου σε περιοχή της Νότιας Ρόδου ένας αδίστακτος ηλικιωμένος που θανάτωνε άγρια ζώα και κυνηγόσκυλα με φόλες, αλλά τώρα χτύπησε γι’ αυτόν η «καμπάνα» της δικαιοσύνης!

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ τον 86χρονο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε σκορπίσει γύρω από την περιφραγμένη περιοχή όπου βόσκει τα πρόβατα του κομμάτια νωπού εμποτισμένα με παρασιτοκτόνο. Το αποτέλεσμα ήταν να βρουν το θάνατο τρία κυνηγετικά σκυλιά και ο ιδιοκτήτης τους να του υποβάλλει μήνυση.

Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος σκόρπιζε δηλητηριασμένα «μεζεδάκια». Στις 5 Οκτωβρίου 2013, θανατώθηκε εξ αιτίας του άλλος ένας κυνηγετικός σκύλος, ενώ φέρεται να είχε βάλει φόλες στην ίδια περιοχή και σε άλλες περιόδους από το 2013 ως και το 2014! Έτσι, βρέθηκε κατηγορούμενος για κακοποίηση ζώων συντροφιάς κατ’ εξακολούθηση.

protothema
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου