Εφιάλτης για 37χρονη στη Ρόδο: Δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες στη μέση του δρόμου

Τη χτύπησαν και ακολούθως άρπαξαν ανενόχλητοι όσα χρήματα κουβαλούσε πάνω της - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω...
παρέλευσης του αυτοφώρουΕφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 37χρονη γυναίκα, όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένη από τρεις άγνωστους άνδρες οι οποίοι της επιτέθηκαν χρησιμοποιώντας βία την στιγμή που επέστρεψε πεζή στο σπίτι της σε μια περιοχή της Ρόδου, με σκοπό να τη ληστέψουν.


Η άτυχη Ελληνίδα δέχθηκε αρκετά χτυπήματα από τους κακοποιούς, οι οποίοι έκαμψαν κάθε προσπάθειά της να αντισταθεί και στη συνέχεια άρπαξαν ανενόχλητοι από τις τσέπες της όσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχε και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών.


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφαλείας, οι οποίοι ταυτοποίησαν ως δράστες έναν 44χρονο, έναν 24χρονο και έναν 21χρονο. Οι κακοποιοί, που είναι όλοι Έλληνες, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

protothema
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: