41χρονος Ροδίτης κατηγορείται για ασέλγεια έναντι αμοιβής με τσιγγανόπουλα

Σε δεύτερο βαθμό θα εξεταστεί από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου την 10η Οκτωβρίου 2017 υπόθεση με κατηγορούμενο για ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, έναν 41χρονο Ροδίτη, που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή.

Ο 41χρονος παρουσιάστηκε πρώτος ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου για να καταγγείλει την κλοπή τσάντας που έφερε μαζί του από δύο νεαρούς άνδρες το πρωί της 12ης Μαΐου 2016, από παγκάκι στο οποίο καθόταν στο πάρκο της οδού Καρπάθου, απέναντι από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τουρισμού.
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που επιλήφθηκαν της καταγγελίας του για κλοπή, προχώρησαν άμεσα σε έρευνες και προσήγαγαν δύο ανήλικους αθίγγανους, ηλικίας 16 και 15 ετών αλλά και τις μητέρες τους ηλικίας 41 και 35 ετών, για παραμέληση της εποπτείας τους.
Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που ακολούθησε, οι αστυνομικοί έκπληκτοι άκουσαν τους δύο ανήλικους να διηγούνται, εξεταζόμενοι, ότι είχαν έλθει κατ’ επανάληψη σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με τον 41χρονο, ομαδικώς εντός του πάρκου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου