Ρόδος : Φρίκη - Νεκροθάφτης ασέλγησε στο άψυχο σώμα 9χρονης

Υπόθεση σοκ και φρίκης αποκαλύπτεται στη Ρόδο, με πρωταγωνιστή έναν 60χρονο Άγγλο, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσα στα οποία και η ίδια του η κόρη. Ο ίδιος φέρεται να ασέλγησε και στο άψυχο σώμα 9χρονου κοριτσιού, ενώ εργαζόταν ως νεκροθάφτης.
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, τα αδικήματα φέρονται να διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από 21 Απριλίου 2011 έως 8 Ιανουαρίου 2013 και από 10 Νοεμβρίου 2012 έως 28 Δεκεμβρίου 2012.
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat», όπου και είχε αποκαλύψει τις πράξεις του. Αρχές Ιανουαρίου του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε τότε στις Καλυθιές, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.
Τα ευρήματα στάλθηκαν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία. Επίσης βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις, τα οποία και φέρονται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, παίρνοντας το δρόμο για τις φυλακές όπου εξακολουθεί να βρίσκεται έως σήμερα, ενώ η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστηρίου Ρόδου πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Άγγλος έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει κάνει έρωτα και με το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!
Ο ίδιος, υποστήριξε απολογούμενος στην ανακρίτρια ότι είναι αθώος και ότι το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο σε μηνύματα που βρέθηκαν στον υπολογιστή του από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε στην ανακρίτρια ότι τα εν λόγω μηνύματα ήταν φανταστικά και υποστήριξε τα φανταστικά αυτά σενάρια (μεταξύ των οποίων ότι βίασε και την κόρη του) έγιναν σε νησί της Σκωτίας και όχι στην Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά στις φωτογραφίες που βρέθηκαν στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, ισχυρίστηκε πως του τις έστελναν άγνωστοι και ότι ο ίδιος στη συνέχεια τις έσβηνε. Όλα αυτά όμως που ισχυρίστηκε, δεν έπεισαν ούτε την ανακρίτρια ούτε την εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προσωρινή προφυλάκισή του.
Πηγή: Ροδιακή 
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου