Ξυλοκόπησαν 31χρονο για να του πάρουν το κινητό και 20 ευρώ


Κατηγορούμενοι για ληστεία και απειλή συνελήφθησαν 26χρονος και 23χρονος οι οποίοι ξυλοκόπησαν, απείλησαν και αφαίρεσαν από 31χρονο ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ..!

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν τρεις μέρες στο χώρο του ΟΚΑΝΑ και οι δράστες όπως και ο παθόντας είναι γνωστοί στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας. Ειδικά δε ο 26χρονος έχει μόλις μερικές ημέρες αποφυλακιστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση του 31χρονου Σταμάτη Τσουκαλά έξω από το παλιό νοσοκομείο της Ρόδου την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 και μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το περιστατικό σε βάρος του 31χρονου σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου στο χώρο του ΟΚΑΝΑ Ρόδου.

Για αδιευκρίνιστους λόγους, ο 26χρονος και ο 23χρονος χρησιμοποιώντας σωματική βία αφαίρεσαν από την κατοχή 31χρονου ημεδαπού το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο. Επιπλέον ο 26χρονος εξέφρασε απειλές κατά του παθόντα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τον ξυλοκόπησε.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και μετά από αστυνομικές αναζητήσεις, προχθές το απόγευμα εντοπίσθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οι δυο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν ανεπιφύλακτα από τον παθόντα, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.
Rodiaki.

Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου