Ανέλαβαν και το Μίρα Μάρε οι Σουηδοί του «Σάνγουινγκ»


Επιτυχημένο το μοντέλο του πρώτου ξενοδοχείου που κτίσθηκε στη Ρόδο με ξένα κεφάλαια, σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ. Καλοί οι οιωνοί για το νέο εγχείρημα...
Σουηδοί αναλαμβάνουν από τη σεζόν του 2013 το μάνατζμεντ του ξενοδοχείου Μίρα Μάρε, ύστερα από συμφωνία με την ιδιοκτήτρια Τζίνα Μαμιδάκη, αφού ο ελληνικός ξενοδοχειακός Όμιλος που το διαχειριζόταν τα τελευταία χρόνια, αποχώρησε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosalarm η Σουηδική εταιρία που αναλαμβάνει το μάνατζμεντ του Μίρα Μάρε είναι η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου «Σάνγουινγκ», το πρώτο που κτίσθηκε με ξένα κεφάλαια, σε συνεργασία, τότε, με την ΕΤΒΑ, η οποία είχε μειοψηφικό πακέτο μετοχών.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Σουηδική εταιρία και η Τζίνα Μαμιδάκη, υπέγραψαν συμβόλαιο για 12ετή μίσθωση.
Το μοντέλο της λειτουργίας του «Σάνγουινγκ» έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικό από την έναρξη της λειτουργίας του, με σταθερά πολύ καλές πληρότητες, και θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Διακρίνεται επίσης για τις καλές συνεργασίες με την τοπική αγορά, καθώς και με το προσωπικό του.
Οι καλές πληρότητες του «Σάνγουινγκ» οφείλονται στην προσέλκυση κυρίως Σουηδών τουριστών. Αναμένεται δε ότι το ίδιο μοντέλο θα εφαρμοσθεί και στο Μίρα Μάρε, επίσης με Σουηδούς τουρίστες και μάλιστα υψηλότερου οικονομικού επιπέδου.
Rodosalarm
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου