Στο εδώλιο ξενοδόχοι

Οι εργαζόμενοι μη αντέχοντας άλλο προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη. Κατατέθηκε η πρώτη μήνυση σε ξενοδόχο των Κολυμπίων και ακολουθούν άλλες έξι...
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί πολύ σύντομα ένας από τους (γνωστούς) ξενοδόχους που σήκωσαν μπαϊράκι και αρνούνται πεισματικά να πληρώσουν το προσωπικό τους. Δεν είναι φυσικά ο μόνος, αλλά αφού έγινε η αρχή σίγουρα θα ακολουθήσουν κι’ άλλοι, που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, δηλαδή μεταξύ εκείνων που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, αλλά δεν πληρώνουν για να μην χρησιμοποιήσουν δικά τους χρήματα, όπως με θράσος δηλώνουν.
Πρόκειται για γνωστό ξενοδόχο της περιοχής Κολυμπίων, αλλά παίρνουν σειρά και άλλοι και συγκεκριμένα τρεις από τη νότια ρόδο και άλλοι τρεις από τη δυτική πλευρά του νησιού.
Ο ξενοδόχος από τα Κολύμπια θα οδηγηθεί στο εδώλιο, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν χθες εναντίον του απλήρωτοι ξενοδ/λοι, στους οποίους οφείλει περίπου 2.000 ευρώ στον καθένα, από τα δεδουλευμένα του Σεπτεμβρίου και του Οκτωβρίου, καθώς και από την αποζημίωση απόλυσης.
Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν μήνυση κατά του εργοδότη τους, μη μπορώντας πλέον να ανεχθούν το συνεχή εμπαιγμό τους από την πλευρά του, αλλά και την προκλητική συμπεριφορά του, όπως αυτή συμπυκνώνεται στο «θα σας πληρώσω όποτε θέλω εγώ και όταν θα μου στείλουν λεφτά τα πρακτορεία – δεν πρόκειται να βγάλω λεφτά δικά μου από τη τσέπη μου»!..
Η θρασύτητα του εν λόγω ξενοδόχου αντανακλά και σε άλλους και οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη χαλαρή εφαρμογή των νόμων από τη Δικαιοσύνη. Διότι είναι βέβαιο ότι αν από το Νοέμβριο εκινούντο οι διαδικασίες εφαρμογής των νόμων και κάποιοι οδηγούντο στο εδώλιο, σίγουρα οι περισσότεροι θα είχαν συμμορφωθεί και θα έγραφαν τους νόμους στα παλιά τους παπούτσια!
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου