Κάτοικος Λάρδου κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 16χρονης

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω θα καθίσει το επόμενο διάστημα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου 28χρονος κάτοικος Λάρδου ο οποίος..
κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος 16χρονης Αγγλίδας τουρίστριας πριν από έξι χρόνια. 

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε το βράδυ της 30ης Ιουνίου 2007 στον αστυνομικό σταθμό Λίνδου η ανήλικη τότε κοπέλα, όπου δήλωσε στους αστυνομικούς ότι στις 1.30 περίπου τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας έξω από μπαρ στη Λίνδο, επιχείρησε να τη βιάσει ο 23χρονος (τότε) υπάλληλος του καταστήματος χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς η νεαρή Αγγλίδα τράπηκε σε φυγή. 

Όπως η ίδια είπε τόσο στους αστυνομικούς όσο και στον ανακριτή, ήρθε στο νησί μας για διακοπές μαζί με την οικογένειά της και έναν 17χρονο φίλο της στις 27 Ιουνίου και έκτοτε διέμεναν σε ξενοδοχείο στη Λίνδο. 

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιουνίου 2007 μαζί με τον 17χρονο φίλο της βγήκαν για ένα ποτό και πήγαν στο μπαρ της Λίνδου όπου εργάζεται ο 23χρονος, ο οποίος και τους κέρασε ένα σφηνάκι και άρχισαν να συνομιλούν. 

Στη συνέχεια – σύμφωνα με την καταγγελία- ο 23χρονος της ζήτησε να βγουν έξω για να δει τη μηχανή του που ήταν στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου και την τράβηξε σε ένα παιδότοπο και ακινητοποιώντας την, επιχείρησε να τη βιάσει. Η 16χρονη τόνισε επίσης πως αρχικά για το περιστατικό δεν είχε αναφέρει κάτι στην οικογένεια της ή στο φίλο της, όμως μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την αδελφή της, προχώρησε στην καταγγελία. 

Μετά την καταγγελία αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του ανακριτή όταν απολογήθηκε ο νεαρός αρνήθηκε την κατηγορία, τονίζοντας πως αντίθετα με τα όσα είχε καταγγείλει η νεαρή αλλοδαπή ήταν αυτή που τον προκαλούσε καθόλη τη διάρκεια που ήταν στο μπαρ, ερωτικά. 

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως πήγαν μαζί στο χώρο πάρκινγκ του καταστήματος όπου και φιλήθηκαν, όταν όμως διαπίστωσε πως η κοπέλα δεν ήθελε να προχωρήσουν εκείνος αποχώρησε, ενώ της εξήγησε πως θα έπρεπε αν ήθελε, να τον περιμένει να τελειώσει τη δουλειά του. 
Μάλιστα είπε πως ακόμη και όταν επέστρεψαν στο μπαρ, η νεαρή κοπέλα συνέχισε να τον προκαλεί ερωτικά. 

Τελικά ο 23χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του καθώς και την καταβολή εγγύησης ποσού 500 ευρώ και την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. 
rodiaki.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου