Οφειλέτης διέλυσε το γραφείο δ/ντή τράπεζας στη Ρόδο


Του ζητήθηκε να βάλει υποθήκη το σπίτι του για ποσό 11.500 ευρώ από τρεις πιστωτικές κάρτες και βγήκε από τα ρούχα του. Απείλησε και με …εργαλεία
Σοβαρό επεισόδιο δημιουργήθηκε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ρόδο, μεταξύ του διευθυντή του υποκαταστήματος και ενός πελάτη, που ζήτησε ρύθμιση των οφειλών του από πιστωτικές κάρτες του ιδίου, της συζύγου του και ενός εκ των παιδιών του.
Το συνολικό κόστος της οφειλής και των τριών πιστωτικών καρτών ανέρχεται σε 11.500 ευρώ και είναι ληξιπρόθεσμα προ πολλού.
Ο συγκεκριμένος πελάτης της τράπεζας επισκέφθηκε τον διευθυντή της, ύστερα από ειδοποίηση για πληρωμή ολόκληρου του ποσού. Ο ίδιος δήλωσε αδυναμία καταβολής των 11.500 ευρώ και ο διευθυντής του πρότεινε ρύθμιση, αλλά υπό την προϋπόθεση της εγγραφής υποθήκης σε κάποιο οικογενειακό περιουσιακό στοιχείο.
Όταν ο οφειλέτης δήλωσε ότι δεν έχει περιουσιακά στοιχεία, εκτός από το σπίτι του διαμένει με την οικογένειά του στην παλιά Πόλη, ο διευθυντής της τράπεζας του απάντησε ότι εάν δεν εξοφληθεί το σύνολο του ποσού των 11.500 ευρώ, τότε θα μπει υποθήκη το σπίτι με πρωτοβουλία της τράπεζας, η οποία θα αντλήσει τα σχετικά στοιχεία από την Εφορία και το Κτηματολόγιο.
Και μόνο στο άκουσμα μιας τέτοια εξέλιξης ο οφειλέτης εξεμάνη, επιτέθηκε στον διευθυντή και τον απείλησε ότι θα τον πετάξει από το παράθυρο. Ταυτόχρονα αναποδογύρισε το γραφείο, σκόρπισε ποτήρια, καφέδες και χαρτιά και αποχωρώντας προειδοποίησε ότι «την επόμενη φορά θα έρθω με …εργαλεία και τότε θα χυθεί αίμα»!
Όλα έγιναν μέσα σελίγα λεπτά, οι υπάλληλοι των διπλανών γραφείων δεν πρόλαβαν να παρέμβουν και ο εξαγριωμένος οφειλέτης με τις τρεις «οικογενειακές» πιστωτικές κάρτες, έφυγε τρέχοντας σε κατάσταση έξαψης.
Δεν έγινε γνωστό αν το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Πάντως εντάσεις στις τράπεζες δημιουργούνται τον τελευταίο καιρό, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά όχι τόσο έντονες, όσο η χθεσινή…
rodosalarm.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου