ΑΞΙΟΛΟΓΑ: ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ 48 ΧΡΟΝΙΑ

Ενα ζευγάρι Νορβηγών που επισκέπτονται συστηματικά τη Ρόδο εδώ και σαράντα οκτώ συνεχόμενα έτη, για δύο και για τρεις φορές το χρόνο, βράβευσε η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013...
Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κύριος Κώστας Χατζίκος απένειμε τιμητική διάκριση στον κύριο SveinEgil και την κυρία EvaMoum από τη Νορβηγία, που επισκέφθηκαν το Γραφείο Πληροφοριών (InformationOffice) του Δήμου Ρόδου στη Νέα Αγορά συνοδεία του κυρίου Πέτρου Κύρη, Έλληνα κατοίκου της Νορβηγίας και γνωστού λάτρη του νησιού μας.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο κύριος Κύρης, μέσα από την εκπομπή του στο νορβηγικό κρατικό ραδιόφωνο προβάλει συστηματικά το νησί της Ρόδου στους συμπατριώτες του και τους προτρέπει, με την πρώτη ευκαιρία να το επισκεφθούν.
Κατά την επίσκεψή τους ο κύριος και η κυρία Moum συνομίλησαν για αρκετή ώρα και με τους υπαλλήλους του Γραφείου Πληροφοριών του Δήμου Ρόδου και τους διηγήθηκαν ιστορίες από τις επαναλαμβανόμενες διακοπές τους στη Ρόδο. Με μεγάλη χαρά δέχθηκαν τα Διπλώματα Φίλων της Ρόδου που τους απονεμήθηκαν καθώς και τα αναμνηστικά δώρα.
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου