ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΓΝΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ- Ξύλο για τα μάτια μιας γυναίκας…

Τον πρώην σύντροφο μίας κοπέλας ξυλοκόπησαν προχθές το απόγευμα δύο συγγενικά της πρόσωπα, μαζί με τον νέο της σύντροφο....
Οι συνολικά τρεις συλληφθέντες, ηλικίας 24, 25 και 53 ετών, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αρχαγγέλου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για την τέλεση των κατά περίπτωση αδικημάτων της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αλλά και της φθοράς ξένης περιουσίας. 
Όλα άρχισαν το απόγευμα της 26ης Ιουλίου έτους 2013, όταν οι τρεις άνδρες ηλικίας 24, 25 και 53 ετών, συνάντησαν στα Στεγνά Αρχαγγέλου το 17χρονο παιδί, πρώην σύντροφο συγκεκριμένης κοπέλας. Η νεαρή είναι συγγενής των δύο εκ των συλληφθέντων, ενώ ο ένας εξ αυτών είναι σύντροφός της. Το περιστατικό φέρεται να εκδηλώθηκε, αφού το χωριό από το οποίο κατάγεται η νεαρή άρχισε να συζητά για τη γνωριμία που η ίδια είχε με τον ανήλικο. 
Έτσι οι κατηγορούμενοι, με βάση και τη σχετική καταγγελία, επιτέθηκαν και χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους στο κεφάλι και το σώμα τον 17χρονο Ροδίτη, ενώ προξένησαν και φθορές σε δίκυκλο όχημα του παθόντα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενημερωθούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Αρχαγγέλου και στη συνέχεια να εντοπιστούν οι φερόμενοι ως δράστες του επεισοδίου και να συλληφθούν. 
proodos.net
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου