Στη δημοσιότητα τα στοιχεία λοχία που συνελήφθη για πορνογραφία ανηλίκων

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία τα στοιχεία του μόνιμου λοχία που συνελήφθη τον περασμένο μήνα στην Κω, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω στου διαδικτύου....

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ηλία Καρακωνσταντή, 31 ετών, από τη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις:
α) της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση, μέσω του διαδικτύου, με πρόσωπα που δεν συμπλήρωσαν τα 15 έτη, τετελεσμένες και σε απόπειρα και
β) της προμήθειας, και κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας δια συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή και τη χρήση του διαδικτύου και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το 15 έτος της ηλικίας τους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, υπηρετεί την προστασία του κοινωνικού συνόλου και ιδίως των ανηλίκων.
Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και ccu@cybercrimeunit.gov.gr, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
inews.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου