Μάλλον δεν τα είπε καλά η μητέρα

Να μην παραπεμφθεί σε δίκη ζητά με πρόταση της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου η αρμόδια Αντεισαγγελέας...
ο 34χρονος αλλοδαπός βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έκανε ασελγείς πράξεις στο ανήλικο παιδί της πρώην φίλης του! 

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην Κω στις 22 Μαρτίου 2011 μετά την άσκηση βαρύτατων ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του και την έκδοση εντάλματος σύλληψης από την ανακρίτρια Ρόδου. Ωστόσο όλα ξεκίνησαν μετά από τη καταγγελία που έκανε το ίδιο διάστημα η μητέρα του ανήλικου παιδιού μαζί με συγγενικό της πρόσωπο, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου. 

Ειδικότερα, φέρεται να καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της μητέρας, διέπραξε ασελγείς πράξεις στο μόλις έξι ετών παιδί! 
Όπως είχε γίνει γνωστό, η μητέρα εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου μαζί με την αδελφή της (επίσης βουλγαρικής καταγωγής) και κατήγγειλε τον 34χρονο πρώην φίλο της. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα δήλωσε στους αστυνομικούς πως είκοσι μέρες νωρίτερα έφυγε από το σπίτι ο ομοεθνής της, ωστόσο της έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο με το οποίο την πληροφορούσε πως «ότι έκανα σε εσένα, το έκανα και στην κόρη σου»! 

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν αρκετό καιρό πριν, για αυτό και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για την υπόθεση άρχισαν να διερευνώνται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο ευσταθεί η κατηγορία. 
ʼμεσα κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν αφού μητέρα και παιδί εξαφανίστηκαν. 

Έτσι η αρμόδια εισαγγελέας με πρόταση της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου ζητά να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο 34χρονος Βούλγαρος και να απαλλαγεί των κατηγοριών. 

Σημειώνεται πως μετά την απολογία του ο 34χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή εγγυοδοσίας. 
Η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου θα εκδοθεί με βούλευμα το επόμενο διάστημα. 
http://www.rodiaki.gr/article.php?id=258234&catid=9&maincatid=1
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου