ΑΞΙΟΛΟΓΑ: Έκαναν λαμπίκο τους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου οι εθελοντές (φωτο)

Ολοκληρώθηκε ύστερα από 2 Κυριακές ο καθαρισμός των υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων του Νοσοκομείου με την εθελοντική δράση που οργάνωσαν ο Σύλλογος Προστασίας...
Περιβάλλοντος της Ρόδου μαζί με τον Σύλλογο Αιμοδοτών της Ρόδου και την ομάδα Αρχαιοελληνικής Αντίληψης Ρόδου.
Στον καθαρισμό συμμετείχαν ακόμη πολλοί απλοί πολίτες εθελοντές από τη Ρόδο και από άλλες περιοχές της Ρόδου τους οποίους ευχαριστούμε. Ο σκοπός αυτής της δράσης μας ήταν:
1. Η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς στο Ροδιακό λαό και κυρίως στους νέους
2. Ο εξωραϊσμός δημοσίων ιδρυμάτων όπως του Νοσοκομείου μας που παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, η διοίκηση, το επιστημονικό προσωπικό, γιατροί και νοσηλευτές καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εκτελέσουν με τον καλύτερο τρόπο το λειτούργημα τους που είναι η προστασία της υγείας των συμπολιτών μας.
3. Η προστασία Κοινωφελών Ιδρυμάτων που ανήκουν στον Ροδιακό λαό και κτίστηκαν από το υστέρημα και τον μόχθο των Ελλήνων πολιτών. Επιτελούν δε χρήσιμο και ωφέλιμο έργο και γι΄αυτό και πρέπει να στεκόμαστε δίπλα τους σε όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.
4. Θέλουμε επίσης να περάσουμε ένα σημαντικό μήνυμα στους συμπολίτες μας ότι η μεγαλύτερη εθελοντική προσφορά που μπορούν να κάνουν για τον τόπο τους είναι να είναι προσεκτικοί και να μη ρυπαίνουν έτσι αβίαστα τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους του νησιού.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους παρακάτω χορηγούς που χωρίς την δική τους συμμετοχή και προσφορά σε εργασία και εργαλεία θα ήταν δύσκολο να φέρουμε το έργο μας σε πέρας.
-Τις χωματουργικές εταιρίες Π. Σταυριά και Κυπριώτη
- Την ΒΑΠ και Κυριακούλης αναψυκτικά , την Γιαννακάκης ΑΕ, τα Φυτώρια Βασιλογιώργη και όλους τους ανώνυμους χορηγούς.
Για το ΔΣ
Μ.Κουλούμπρης
Πρόεδρος
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου