Οι μαθητές του νηπιαγωγείου του “Ροδίων Παιδεία” έφτιαξαν μπισκότα για το κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου

Μια κοινωνική δράση αγάπης, πραγματοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»...

Το Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2013, στην «Ημέρα Δημιουργίας», εκπαιδευτικοί, γονείς και παιδιά έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τα στόλισαν και τα συσκεύασαν με σκοπό να τα προσφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου.
Με έναν απλό και δημιουργικό τρόπο όλοι πέρασαν ευχάριστα, ενώ τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν για την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού. Οι μικροί μαθητές έμαθαν ότι χωρίς κόπο αλλά με πολύ διάθεση μπορούν να χαρίσουν μεγάλη χαρά σε συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη.
Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, τα παιδιά με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους παρέδωσαν τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Η κ. Δέσποινα Μουτάφη μαζί με άλλους εθελοντές τα υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και τα ευχαρίστησαν για την προσφορά τους, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η πράξη αυτή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το νηπιαγωγείο πραγματοποιεί τέτοιου είδους δράσεις αφού ο εθελοντισμός είναι μια από τις αξίες που καλλιεργείται συστηματικά στους μαθητές και τις μαθήτριες των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment