«Δώσε μου 200 ευρώ ή θα σου γδάρω το αμάξι» – «Οργιάζουν» οι ανήλικοι αθίγγανοι

Ακόμα ένα περιστατικό με απειλές και ύβρεις σημειώθηκε εχθές Τετάρτη στις 9.30 το πρωί σε βάρος συμπολίτη μας οδηγού από ανήλικο αθίγγανο...

Ο ανυποψίαστος οδηγός σταμάτησε στους φωτεινούς σηματοδότες επί της Ρόδου Λίνδου και τότε ένας ανήλικος αθίγγανος τον πλησίασε απειλητικά και του είπε με θράσος  »Δώσε μου τώρα 200 ευρώ ή θα σου γδάρω το αμάξι» και επιδείκνυε το καρφί που κρατούσε.
Όπως ο ίδιος δήλωσε στο rodosreport πετάχτηκε ορμητικά έξω από το αμάξι να πιάσει το παιδί που δεν ήταν πάνω από δέκα ετών και να καλέσει την αστυνομία, αλλά εκείνο έτρεξε και έφυγε.  Ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει καμία ζημιά στο αυτοκίνητο του συμπολίτη μας.
Φαίνεται ότι είναι το νέο σύστημα των ανήλικων αθίγγανων, που τους έχουμε συνηθίσει να επαιτούν με τη συνοδεία ναρκωμένων και κακοποιημένων  κουταβιών ή να εξαπολύουν ύβρεις σε όσους δεν τους δίνουν τα χρήματα που ζητάνε, καθώς είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που γνωστοποιείται σε διάστημα λίγων ημερών.
Η τουριστική σεζόν άνοιξε και το μόνο σίγουρο είναι ότι η επαιτεία των αθίγγανων, δυστυχώς πλέον με επικίνδυνα μέσα, θα δυσφημίσει για ακόμα μια χρονιά το νησί μας.
Όλα αυτά συμβαίνουν με την ανέχεια των (αν)αρμόδιων αρχών που επιτέλους πρέπει να απαγορεύσουν με κάθε τρόπο  αυτά τα ανήλικα παιδιά να οδηγούνται στην επαιτεία και να απειλούν περαστικούς. Κανένα παιδί δεν ανήκει στους δρόμους, πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά στη Ρόδο και όχι μόνο να σταματήσουν. Δεν είναι επιλογή τους.
rodosreport.gr
φώτο αρχείου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου