Λάθος... πελάτη βρήκε ο διακινητής ναρκωτικών!

Πιάστηκε στη «φάκα»
Άντρες του Λιμενικού είχαν κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού μαζί του, δήθεν για να τους προμηθεύσει χασίς...



Ανάμεσα σε δυο «πελάτες» είχε να διαλέξει ένας Σενεγαλέζος που διακινούσε ναρκωτικά στο Φαληράκι της Ρόδου και επέλεξε αυτόν που τον... συνέλαβε! Προηγουμένως, άνδρες του Λιμενικού είχαν κλείσει τηλεφωνικά ραντεβού μαζί του, δήθεν για να τους προμηθεύσει χασίς.

Ο 32χρονος αλλοδαπός πήγε στο ραντεβού έχοντας μαζί του 14 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 22 γραμμαρίων και, μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, βρέθηκε ξαφνικά με χειροπέδες. Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του αλλά είχε δει έναν άγνωστο να τα κρύβει σε συγκεκριμένο σημείο και μόλις έφυγε τα πήρε!

Ο Σενεγαλέζος υποστήριξε ότι ήταν η πρώτη φορά που πωλούσε ναρκωτικά, παραδέχθηκε ωστόσο ότι διαπραγματευόταν την πώληση του χασίς σε ένα ζευγάρι με το οποίο θα τον έφερνε σε επαφή ένας Ιταλός, που τώρα αναζητείται. Στο μεταξύ, ο 32χρονος οδηγήθηκε στην αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία του άσκησε δίωξη για προμήθεια, κατοχή και πώληση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου