Ρόδος: Ταξιτζής σήκωσε φασαρία σε πελάτες-παιδιά για... 15 λεπτά!!! (Σπουδαίος άνθρωπος)

Τελικά του τα έδωσαν αλλά το ένα στη συνέχεια λιποθύμησε!!!Απίστευτο περιστατικό με έναν ''ΣΠΟΥΔΑΙΟ'' ταξιτζή και πελάτες μικρά παιδιά!
Ο ''ΣΠΥΔΑΙΟΣ'' αυτός ταξιτζής μετέφερε από την Παλιά Πόλη της Ρόδου στην Κρεμαστή πελάτες μικρά παιδιά. Όταν έφτασαν στον προορισμό τους είπε πόσο κοστίζει η κούρσα (15,50 ευρώ). Τα παιδιά του έδωσαν τα 15 ευρώ και έψαχναν να βρουν και τα 15 λεπτά. Ο ''ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ'' αυτός ταξιτζής άρχισε τις φωνές και απαιτούσε και τα 15 λεπτά. Τελικά τα βρήκαν, τους τα έδωσαν (ευτυχώς γιατί θα έπεφτε έξω στους υπολογισμούς του) αλλά αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να λιποθυμήσει ένα παιδί. Δείτε τί δήλωσε στο rodos info news η μητέρα ενός από τα παιδιά:
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΕΞΑΛΗ. ΓΥΡΝΟΥΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 15,15 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ 15 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΨΙΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΜΟΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΟΛΗ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΛΥΠΟΘΗΜΗΣΕ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΣΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ  ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ"
http://rodosinfonews.com/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια: