Ροδίτισσα ζήτησε αποζημίωση γιατί την κουτούλησε τράγος !

Χρηματική αποζημίωση συνολικού ύψους 42.548 € διεκδικούν από μια κάτοικο Αρχαγγέλου, με αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου τρείς συντοπίτες της για σοβαρές βλάβες που υπέστησαν από έναν τράγο ιδιοκτησίας της....
Την 06.30 ώρα το πρωί της 21ης Μαρτίου 2014 η πρώτη βρισκόταν στην αυλή της οικίας της στον Αρχάγγελο προσπαθώντας να διαπιστώσει πως είχε παραβιάσει την περίφραξή της ένας τράγος χρώματος μαύρου, τον οποίον είδε λόγω του προκληθέντος από αυτόν θορύβου.
Όταν αιφνιδίως, η γυναίκα άκουσε θόρυβο όπισθεν μίας πρασινάδας, διαπίστωσε, ότι το συγκεκριμένο ζώο ευρίσκετο ακόμη εκεί.
Αμέσως, ενημέρωσε τον γιο της, τηλεφωνικά, ο οποίος μετέβη στο σημείο με τον ανιψιό της, για να τον απομακρύνουν.
Κατά την άφιξη του υιού και του ανιψιού της και προτού προλάβουν να κάνουν οτιδήποτε ο τράγος, όλως αιφνιδίως και με ταχύτητα έφυγε από την πρασινάδα, όπου εκρύβετο και κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς το σημείο που βρισκόταν η πρώτη με αποτέλεσμα να την κουτουλήσει με σφοδρότητα παρασύροντας την συνάμα σε απόσταση 1,5 μέτρου, και ρίχνοντάς την στο έδαφος.
Η γυναίκα υπέστη συντριπτικό κάταγμα αριστερής κερκίδας-ωλένης, το οποίο, όμως, δεν μπορούσε να χειρουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, και αναγκάστηκε να εισαχθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Στην πορεία διαπίστωσε ότι το ζώο ήταν ιδιοκτησίας της εναγόμενης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου