Επαναλαμβάνεται η δίκη για την απόπειρα εις βάρος του Τζούλη Μαχραμά

Επαναλαμβάνεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, μετά την αναίρεση προηγούμενης απόφασής του, η δίκη με κατηγορούμενο για απόπειρα ανθρωποκτονίας του..
Ζαννή (Τζούλη) Μαχραμά, τον Α. Β. του Π., 43 ετών, συγγενή του.
Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της ποινής κάθειρξης που του έχει επιβληθεί.
Πιο συγκεκριμένα ο 43χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών. Πρωτοδίκως του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.
Θυμίζουμε ότι στις 20 Απριλίου 2007 και περί ώρα 22.20 ο Τζούλης Μαχραµάς βάδιζε στην «Κολόνα» του λιµανιού της Ρόδου µε έναν αλλοδαπό, υπάλληλό του (σερβιτόρο), έχοντας µόλις σχολάσει από την εργασία τους.
Ο κατηγορούµενος φέρεται να ανέµενε τον Τ. Μαχραµά και να ανέπτυξε ταχύτητα προκειµένου να τον χτυπήσει και να τον τραυµατίσει.
Ειδικότερα, τον χτύπησε µε το εµπρόσθιο αριστερό µέρος του οχήµατός του, ενώ ο αλλοδαπός πήδηξε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου. Από την πρόσκρουσή τους µε το όχηµα του κατηγορουµένου, ο πρώτος υπέστη σωµατική βλάβη και ειδικότερα κάταγµα κάτω πέρατος κερκίδος δεξιά, ο δε αλλοδαπός υπέστη οµοίως σωµατική βλάβη και ειδικότερα κάκωση αριστερού αγκώνος µε θλαστικό.
Προέκυψε δε ότι δεν υπήρχαν ίχνη τροχοπεδήσεως, ενώ ο κατηγορούµενος, προκειµένου να πλήξει τον Μαχραµά, που βάδιζε επί διαβάσεως πεζών, εισήλθε στο αντίθετο της κατεύθυνσής του ρεύµα κυκλοφορίας.
Στη συνέχεια ο κατηγορούµενος εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήµατος, εν γνώσει του ότι είχε προκαλέσει τους πιο πάνω τραυµατισµούς, προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψής του.
Απολογούμενος υποστήριξε ότι πρόκειται για ατύχημα, ότι τυχαίως περνούσε με το αυτοκίνητό του από το συγκεκριμένο σημείο ότι δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τα δύο θύματα και ότι εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει έχει μειωμένο καταλογισμό γι’ αυτό κι εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου