Σοκαρισμένοι στο νοσοκομείο όσοι αντίκρισαν την 80χρονη γιαγιά

Σε τραγική κατάσταση ήταν η γιαγιά που μεταφέρθηκε απο το Ίδρυμα Κολυμπίων στο νοσοκομείο της Ρόδου , σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport...

.Η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να είχε μώλωπες γύρω απο το λαιμό , στα μάτια στην κοιλιά και σε άλλα σημεία του σώματος .
Όταν εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου το προσωπικό σοκαρίστηκε απο την εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας , σε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της διαπιστώθηκε πως οι φωνητικές χορδές της δεν λειτουργούσαν , πιθανότατα απο τραύματα  , ζητήθηκε γνωμάτευση απο τον ΩΡΛ του νοσοκομείου, η οποία δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς οι γιατροί εντόπισαν ρήξη σπλήνας απο χτύπημα σην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε άμεσα στην Ά Χειρουργική όπου δυστυχώς την εγκατέλειψαν οι δυναμεις της .
Πολλά τα ερωτηματικά που έχουν οι συγγενείς της 80χρονης Ροδίτισσας απο τον Έμπωνα , καθώς η απάντηση που τους δόθηκε απο το Ίδρυμα Κολυμπίων ήταν πως «έπεσε απο το κρεβάτι»… ,  γεγονός που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την έκταση των κακώσεων που εντόπισαν οι γιατροί στο σώμα της.
Σε κάθε περίπτωση ασφαλή συμπεράσματα για το περιστατικό μπορεί να δώσει μόνο η ιατροδικαστική έρευνα .
http://rodosreport.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου