Αναγκάζουν τους τουρίστες να αγοράζουν βραχιολάκια!

Ιδιαίτερα φορτική σε ξένους και Έλληνες τουρίστες που περνούν απο την περιοχή που βρίσκονται τα τείχη της Παλιάς Πόλης, κοντά στην...
πλατεία Σύμης, όπου μια ομάδα γυναικών έχει "στρατοπεδεύσει" εδώ και αρκετές εβδομάδες στο συγκεκριμένο σημείο, αναγκάζοντάς τους να αγοράσουν χειροποίητα βραχιόλια.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα γυναικών που αποτελείται απο περίπου 6-7 άτομα, βρίσκεται καθημερινά στην πύλη απο όπου ξεκινάει το ξύλινο πεζοδρόμιο κοντά στα γραφεία της ΔΕΗ, με τρόπο ιδιαίτερα  ενοχλητικό, σταματάει παρέες ή ζευγάρια τουριστών που πραγματοποιούν τη βόλτα τους, τους τοποθετούν τα εν λόγω βραχιόλια στα χέρια τους και έπειτα τους αναγκάζουν να τα αγοράσουν έναντι 10 ευρώ!
Οι περισσότεροι εξ αυτών, φεύγουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι, άλλοι δυσανασχετούν προσπαθώντας να "γλιτώσουν" από την πίεση που δέχονται, και άλλοι αναγκάζονται να αγοράσουν ένα βραχιόλι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα αγόραζαν.
Ιδιαίτερα φορτική έχει γίνει μια ομάδα γυναικών που τις τελευταίες εβδομάδες αναγκάζει ανυποψίαστους τουρίστες να αγοράζουν βραχιολάκιαΙδιαίτερα φορτική έχει γίνει μια ομάδα γυναικών που τις τελευταίες εβδομάδες αναγκάζει ανυποψίαστους τουρίστες να αγοράζουν βραχιολάκια
Οι καταγγελίες έχουν πέσει... βροχή στις αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργείται.
Αρκετοί ήταν και οι αναγνώστες της "Ροδιακής" που κατήγγειλαν το περιστατικό, ζητώντας να πάρει δημοσιότητα το θέμα ούτως ώστε οι αρμόδιοι να τις διώξουν απο το σημείο αυτό.  
Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός της "Ροδιακής" είναι ενδεικτικές του φαινομένου που είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, ότι όπως γίνεται σε κάθε σεζόν, έτσι και για τη φετινή, το πρόβλημα με τους επαίτες εντείνεται, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε κάθε γωνιά της πόλης μας, προσπαθώντας να αποσπάσουν χρήματα απο τουρίστες και συντοπίτες μας με τον πιο... ευφάνταστο τρόπο!  
Σε όλο το μήκος της Παλιάς Πόλης, γύρω απο τα τείχη της, σε παραλίες, σε πεζοδρόμια στο κέντρο της πόλης, αλλά και όπου αλλού μπορεί κάποιος να φανταστεί, οι επαίτες... καραδοκούν προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο.
 http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου