Αθλιοτήτων συνέχεια

Μετά την αθλιότητα των σκουπιδιών που πλημμυρίζουν ολόκληρο το νησί, την οποία είδαμε να παρελαύνει μέσα από φωτογραφίες...
εν απογνώσει κατοίκων και επιχειρηματιών, να συμπληρώσουμε το παζλ, με την υποβάθμιση της Μεσαιωνικής Πόλης, μέσα από την σημείωση συμπολίτη μας, η οποία συνόδευε ένα μικρό βίντεο. Όλα τα είχε. Κράχτες να τραβολογούν τουρίστες, απλωμένες πραμάτειες γύρω από το συντριβάνι. Τα μόνα που έλειπαν ήταν τα τσιγκανάκια να ζητιανεύουν.
Γράφει ο κ. Ζαχαρίας Παρασκευάς:  «Για την αθλιότητα που πλέον αποτελεί καθεστώς τα τελευταία χρόνια στην πλατεία Ιπποκράτους στην Μεσαιωνική Πόλη, υπάρχουν οι πρωταγωνιστές και οι ηθικοί αυτουργοί. Οι αγενέστατοι και θρασύτατοι αλλοδαποί κράχτες, όχι μόνο επιβάλουν την αισθητική τους στον χώρο, αλλά συμπεριφέρονται στην κυριολεξία ως ιδιοκτήτες της πλατείας. Την τριτοκοσμική εικόνα συμπληρώνουν εξαθλιωμένοι αλλοδαποί που πουλούν την πραμάτεια τους γύρω από το λεηλατημένο συντριβάνι και τα αμάξια που συχνά περνούν για να μας θυμίζουν πόσο καλά σεβόμαστε και προστατεύουμε το μνημείο… Όμως οι ηθικοί αυτουργοί είναι όλες οι Δημοτικές Αρχές της τελευταίας δεκαετίας που δεν μπόρεσαν να βάλουν τάξη στην ανομία και την υποβάθμιση του χώρου. Η αλήθεια είναι ότι ο τωρινός Δήμαρχος είχε λύσει το πρόβλημα τον περασμένο …Οκτώβριο(!) όταν είχε υποσχεθεί ότι τα φαινόμενα ανομίας και παραβατικότητας θα εκλείψουν από την …επόμενη σεζόν! Τώρα λοιπόν που ξεκινάει η σεζόν ξεχάστηκαν όλα. Τι περιμένει όμως ο τόπος από αυτούς που ούτε τα σκουπίδια από τους δρόμους δεν μπορούν να μαζέψουν.»
Υ. Γ. 1.Που ξέρετε κ. Παρασκευά. Μπορεί να εκπαιδεύσουν ομάδα… εθελοντών ως οδηγούς απορριμματοφόρων, για τις δύσκολες ημέρες αργιών, απεργιών (καλή ώρα), ίσως και… φόρτου εργασίας ή έλλειψης υπαλλήλων.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου