Ξυλοδαρμός ιατρού στο Νοσοκομείο

Ενώπιον της Εισαγγελέως προσέφυγε χθες κατά παντός υπευθύνου η διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, για τον ξυλοδαρμό μίας γιατρού εντός του Νοσοκομείου...
Το περιστατικό σημειώθηκε προ ημερών, όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ο ασθενής συνοδευόμενος από συγγενείς του. Αρχικά ο ασθενής, μεταφέρθηκε για αξονική τομογραφία και κατά την μεταφορά του από τον αξονικό τομογράφο στην Α΄Παθολογική, εξέπνευσε. Ο γιος, πρώην δημοτικός αστυνομικός ο οποίος μετετάγη στην ΕΛ.ΑΣ, μόλις αντιλήφθηκε την εξέλιξη αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει, σπάζοντας μάλιστα μία πόρτα. Στη συνέχεια η γιατρός ξυλοκοπήθηκε από άτομο που στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή,  ενώ αμέσως έσπευσαν προς βοήθεια συνάδελφοί της γιατροί και τα χειρότερα αποφεύχθησαν χάρις στην παρέμβασή τους.
“Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει όποιος θέλει στο χώρο του Νοσοκομείου και να ξυλοκοπεί τους γιατρούς, γι αυτό και προσέφυγα στην Εισαγγελέα” δήλωσε στην “δ”, η κ. Κατερίνα Χατζηστρατή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “δ”, μήνυση προτίθεται να καταθέσει και ο διευθυντής της Α’ Παθολογικής, κ. Καραταπάνης ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να πράξουν και οι γιατροί που καθυβρίστηκαν από τον γιο του ασθενούς όταν έσπευσαν να βοηθήσουν την συνάδελφό τους.


 Πηγή: www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About Ποσειδωνία Ρόδος

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου