Ρόδος: Στα... κάγκελα οι ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων οχημάτων για την... πίσσα στους δρόμους

Την έντονη οργή και αγανάκτηση τους εξέφρασαν χθες σε επικοινωνία τους με την «Ροδιακή» εκπρόσωποι του σωματείου..
ενοικιαζομένων αυτοκινήτων της περιοχής μας, για το χάλι στο οποίο βρέθηκαν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά τους, όταν πελάτες τους διέσχισαν χθες το μεσημέρι, την περιοχή κοντά στην κοιλάδα των Πεταλούδων, όπου γίνονταν ασφαλτόστρωση!
Οι διαμαρτυρίες και των ίδιων των τουριστών άγγιξαν το... κόκκινο, καθώς αρκετοί από αυτούς κινούνταν με τα ενοικιαζόμενα μοτοποδήλατα με αποτέλεσμα να λερώσουν με πετρελαϊκό μείγμα εκτός από τα οχήματα και τα ρούχα ή τα πόδια τους(!) γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Εξίσου έντονες ήταν επίσης και οι αντιδράσεις από τουρίστες αλλά και ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων, για το χάλι στο οποίο βρέθηκαν τα οχήματά τους.

Για να καθαριστούν – όπως σημείωσαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ- απαιτείται συνδυασμός χημικών και πετρελαίου, με αποτέλεσμα εκτός από το κόστος, την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση που θα σημειωθεί, να επιβαρύνεται και το περιβάλλον.

Το εύλογο ερώτημα που προκύπτει είναι όχι γιατί να γίνονται έργα αυτή την εποχή στο νησί μας, αλλά κυρίως γιατί δεν επιλέγονται ώρες και μέρες όπου η κίνηση οχημάτων είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αντίστοιχες διαμαρτυρίες αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν προκύψει και πριν από μερικές μέρες, εξαιτίας της ασφαλτόστρωσης που έγινε (επίσης σε μέρα και ώρα αιχμής) επί της Ρόδου – Καλλιθέας.
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου