Αθώος 39χρονος για επεισόδια στην παραλία της Αγάθης

Αθώος κρίθηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ένας 39χρονος Αλβανός, κάτοικος Μαλώνας, που καταμηνύθηκε για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση από δύο ημεδαπούς, που ισχυρίστηκαν ότι...
τους επιτέθηκε την 1η Αυγούστου 2016 και περί ώραν 01.30 στην παραλία της Αγάθης.
Το δικαστήριο μάλιστα, επέβαλε τα έξοδα της δίκης στους εμφανιζόμενους ως θύματα.
Ο πρώτος ημεδαπός ισχυρίστηκε συγκεκριμένα ότι μετέβη με την οικογένειά του στην παραλία της Αγάθης και ότι μαζί ήταν και ο δεύτερος ημεδαπός, φίλος του, για να κολυμπήσουν.
Ο 39χρονος όπως ισχυρίστηκε ο πρώτος ημεδαπός, καθόταν σε καντίνα και τους ζήτησε να φύγουν, λέγοντάς τους ότι απαγορεύεται να βρίσκονται στο σημείο, ενώ ισχυρίστηκαν ότι όταν μπήκαν στην θάλασσα, πλησίασε την παρέα τους και τους είπε ότι ελέγχει την παραλία, ζητώντας τους επιτακτικά να φύγουν.
Υποστήριξε ότι κρατούσε ένα ξύλο που έφερε ένα καρφί πάνω του και χτύπησε τον δεύτερο. Κάλεσαν, όπως είπε, την αστυνομία και ο 39χρονος Αλβανός τον χτύπησε ξανά στα χέρια και στο κεφάλι ενώ επιτέθηκε και στον πρώτο και τον χτύπησε στην κοιλιά με το ξύλο.
Ανάλογη ήταν και η κατάθεση του δεύτερου.
Ο Αλβανός εξεταζόμενος επεσήμανε ότι βρισκόταν στην καντίνα για να την φυλάει και ότι μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, έφτασε στην παραλία μια παρέα, έπιασαν τρεις από τις ξαπλώστρες και λίγη ώρα μετά, άρχισαν να αναπηδούν καθιστοί στις ξαπλώστρες. Εκείνος τους ζήτησε, όπως είπε ευγενικά, να κάτσουν στην παραλία, και να μην χοροπηδούν στις ξαπλώστρες γιατί θα σπάσουν.
Ισχυρίστηκε ότι ένας από την παρέα τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και έπιασε ένα ξύλο για να προστατευθεί, διότι δύο άτομα από την παρέα ήταν έτοιμοι να του επιτεθούν. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι έσπρωξαν και τον γιο του χωρίς να έχει σχέση με το συμβάν ενώ τον απείλησαν εκστομίζοντας και ρατσιστικά σχόλια.
Τους χτύπησε, όπως είπε, και έφυγε τρέχοντας γιατί φοβήθηκε και πήγε στην οικία του.
Ως συνήγοροι υπεράσπισης του 39χρονου κατηγορούμενου, παρέστησαν οι δικηγόροι κ.κ. Βασίλης Καβουριού και Δήμος Μουτάφης.


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου