Έρχεται λουκέτο σε κλαμπ στη Ρόδο για άρνηση ελέγχου

Μια από τις πρώτες επιχειρήσεις που βάζει υποψηφιότητα για λουκέτο βάσει πρόσφατης απόφασης της Γενικής Γραμματείας Εσόδων είναι μεγάλο κλαμπ στη Ρόδο...
 Και αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες,  ελεγκτές από εφορία άλλης περιοχής (όχι της Ρόδου) πήγαν στο κλαμπ για έλεγχο. Στην είσοδο, όμως, τους είπαν ότι «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε» .
Οι ελεγκτές ενημέρωσαν τους «φουσκωτούς» στην είσοδο του κλαμπ για τις επιπτώσεις που θα έχει για την επιχείρηση η άρνηση ελέγχου και η παρεμπόδισή του για να λάβουν την εξής απειλητική απάντηση:  «φύγετε μην έχουμε κι άλλα».
Οι ελεγκτές αναγκαστικά αποχώρησαν , συνέταξαν την έκθεσή  τους για την άρνηση ελέγχου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται η επιβολή λουκέτου μεγαλύτερης των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις άρνησης ελέγχου.
Να σημειωθεί ότι το λουκέτο αναμένεται να επιβληθεί μετά την αργία του Δεκαπενταύγουστου καθώς η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβάλλει τις αντιρρήσεις της εντός 20 ημερών από την επίδοση της απόφασης για το λουκέτο.
Υπενθυμίζεται ότι λουκέτο 48 ωρών επιβάλλεται στις περιπτώσεις που από τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή στις περιπτώσεις που η αξία των αποδείξεων που δεν έχουν εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.
capital.gr


 Πηγή:www.dimokratiki.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου