ΑΞΙΟΛΟΓΑ : Σχολείο υποβρύχιας φωτογραφίας διεξάγεται στη Ρόδο

Για δεύτερη φορά στη Ρόδο διοργανώνεται σχολείο υποβρύχιας φωτογραφίας σε συνεργασία με την "Blutopia diving club" http://www.blutopia.gr/en/ και την SSI (Scuba Schools International) https://www.divessi.com/sc-dup...

Απευθύνεται σε πιστοποιημένους δύτες όλων των οργανισμών αλλά και σε φωτογράφους που θέλουν να επεκτείνουν τις φωτογραφικές τους δραστηριότητες σε ένα μοναδικό περιβάλλον, αυτό του υποβρύχιου κόσμου.

Πολλοί από εμάς έχουμε ήδη στα χέρια μας μια ψηφιακή μηχανή για να αποθανατίσουμε με τον δικό μας τρόπο γεγονότα, αντικείμενα, τοπία, πορτρέτα, κλπ με το δικό μας μάτι και την εμπειρία που διαθέτουμε. Τώρα, με μια μικρή αναβάθμιση μπορούμε να "εισέλθουμε" σε έναν νέο κόσμο όπου τα πάντα είναι διαφορετικά-μοναδικά.

Για τους πιστοποιημένους δύτες αποτελεί ένα παραπάνω λόγο στην κάθε τους κατάδυση να βγάζουν καταπληκτικές φωτογραφίες, και για τους μη πιστοποιημένους την ευκαιρία να φωτογραφίζουν εξίσου καταπληκτικές φωτογραφίες από την επιφάνεια του νερού.
Έτσι θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό στα σαββατοκύριακά σας, στις διακοπές σας, στα ταξίδια σας και να μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά και με την παγκόσμια κοινότητα υποβρύχιων φωτογράφων που τα τελευταία χρόνια συνεχώς μεγαλώνει.
Σκοπός του σχολείου υποβρύχιας φωτογραφίας είναι να σας δώσει τις βασικές γνώσεις, την τεχνική και τα εργαλεία εκείνα που θα σας βοηθήσουν να έχετε καταπληκτικά αποτελέσματα.


Τα περιεχόμενα των μαθημάτων είναι:
• Η είσοδός σας στην Υ/Β φωτογραφία
• Χρησιμοποιώντας την ψηφιακή κάμερα υποβρυχίως
• Εξοπλισμός και τεχνικές μιας κάμερας για Υ/Β λήψεις
• Τεχνικές Υ/Β φωτογράφισης
• Σύνθεση των υποβρύχιων εικόνων σας
• Επεξεργασία φωτογραφίας.
Μετά το τέλος των θεωρητικών μαθημάτων θα ακολουθήσουν πρακτικές ασκήσεις στη θάλασσα.
Με την ολοκλήρωση του σχολείου οι πιστοποιημένοι δύτες θα παραλάβουν την πιστοποίηση SSI Digital underwater photographer
(https://www.bestofdiving.info/?sId=12144&aId=387) και οι μη πιστοποιημένοι βεβαίωση παρακολούθησης του σχολείου με τη δυνατότητα μελλοντικής πιστοποίησης της ειδικότητας αν πρώτα πιστοποιηθούν ως δύτες (OWD) Open water diver.
Πρόγραμμα:
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Πέμπτη 8/9/2016 στις 19:00 (προτεινόμενη ώρα) στα γραφεία τις σχολής "Βlutopia diving center”, Γ. Σεφέρη 108, 1ος όροφος.
Η διάρκεια των θεωρητικών μαθημάτων είναι 2 ημέρες και θα ακολουθήσουν 2 καταδυτικές ημέρες (Σάββατο-Κυριακή).
Υπεύθυνος προγράμματος- εκπαιδευτής: Στράτος Κουφός, SSI Training Specialist (DCS)
Πληροφορίες και εγγραφές: τηλ. 6932079623 email: stratosjmj@hotmail.com


Στράτος Κουφός - Σύντομο Βιογραφικό
1993 - Σήμερα: Επαγγελματίας υποβρύχιος φωτογράφος- βιντεογράφος. Εκπαιδευτής ειδικοτήτων αυτόνομης κατάδυσης κάτοχος διπλωμάτων SSI training specialist and dive control specialist, CMAS 3*** Openwater, PADI Divemaster, BSAC 2** sports diver, NAUI Openwater II. Έχει συνεργαστεί με το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών για φωτογραφική και βιντεογραφική κάλυψη στην επιφάνεια και υποβρυχίως, και χρήση ειδικών υποβρυχίων οπτικοακουστικών εξοπλισμών για την μελέτη θαλασσίων ειδών, καθώς και τη δημιουργία σχετικών πειραματικών συσκευών.
Έχει συνεργαστεί με τα καταδυτικά κέντρα "DiveMed college" και "Blutopia marine park".
Έχει δημοσιεύσει υποβρύχιο φωτογραφικό υλικό σε ελληνικά περιοδικά και εφημερίδες (Βυθός, Greek Diver, Καθημερινή, κλπ). Συνεργάστηκε για τις ανάγκες υποβρύχιων γυρισμάτων ντοκιμαντέρ με το γερμανικό κανάλι 'MareTv".
http://www.rodiaki.gr/
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου