ΑΞΙΟΛΟΓΑ: Στους δρόμους ο κ.Κόκκινος για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.

Καλημέρα - καλή εβδομάδα! Προέχει η #ενημέρωση, η ενεργοποίηση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των πυρκαγιών και του καύσωνα.
Παρά την έντονη ζέστη, βγήκαμε στους δρόμους, στα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και στα Κ.Ε.Π. διανέμοντας ενημερωτικό υλικό στις 29 - 30.6.2017 και σήμερα 3.7.2017. Ευχαριστώ τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου, του Δήμου Ρόδου, το Διοικητή Ηλία Τσαπούρα και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που συμμετείχαν σ' αυτήν την προσπάθεια.

#Ρόδος, 3/7/2017
Δελτίο Τύπου
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο νησί της Ρόδου
Ο #Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος #Κόκκινοςενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και συνεχίζονται οι ενημερωτικές δράσεις για θέματα Πολιτικής Προστασίας στο νησί της Ρόδου στις 29 - 30.6.2017 και 3.7.2017.
Στα πλαίσια των προληπτικών δράσεων, της ευαισθητοποίησης και της ενεργοποίησης των πολιτών, διανεμήθηκε σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης της Ρόδου και σε Δημοτικά Διαμερίσματα έντυπο υλικό που αφορά την αντιμετώπιση καύσωνα, την αποφυγή δασικών πυρκαγιών και τη διαχείριση φυσικών κινδύνων και εκτάκτων αναγκών. Επίσης αντίστοιχο ενημερωτικό υλικό διατίθεται και στα Κ.Ε.Π. του νησιού της Ρόδου.

Ο #Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ευχαριστεί τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ν.Αι., του Δήμου Ρόδου, το Διοικητή και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που στήριξαν και συμμετείχαν έμπρακτα σε αυτήν την ενημερωτική δράση. Ευχαριστίες και στα Μ.Μ.Ε. της περιοχής που πρόβαλαν αυτήν την ενημερωτική ενέργεια και φιλοξενούν δωρεάν σχετικό διαφημιστικό μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αφορά τη διαχείριση φυσικών κινδύνων και καταστροφών.
Οι ενημερωτικές #δράσεις θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα Δημοτικά Διαμερίσματα της Ρόδου και στα #νησιά της Δωδεκανήσου.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου