Βαριές κατηγορίες από την πρώην σύζυγο του Δασκαλάκη- Απειλές, όπλα και ασφαλιστικά μέτρα

Η πρώην σύζυγός του τον κατηγορεί ότι πήγε στο σπίτι της με όπλο και άρχισε να πυροβολεί. 
Λίγες ημέρες μετά την καταγγελία της για απειλές που δέχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Δασκαλάκη, η 38χρονη μητέρα των δύο παιδιών του προχώρησε σε κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, κατηγορώντας τον ότι τον Ιούνιο ο 42χρονος πυροβόλησε μέσα στο σπίτι της στα Μαριτσά Ρόδου, αλλά και στο σπίτι της μητέρας της!


Η 38χρονη πέρασε προχθές το κατώφλι του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, με αιτήματα τη ρύθμιση της κατάστασης, την προστασία της προσωπικότητάς της, την προσωρινή ανάθεση της επιμέλειας των παιδιών και την προσωρινή επιδίκαση διατροφής. Η ίδια ανέφερε ότι παντρεύτηκε τον 42χρονο το 2009 και απέκτησε μαζί του δύο παιδιά, που σήμερα είναι οκτώ και τεσσάρων ετών. Όπως κατέθεσε, από την αρχή ο άντρας της ζούσε μόνιμα στην Αθήνα, καθώς εργαζόταν σε νυχτερινά μαγαζιά, ενώ εκείνη με τα παιδιά έμεναν σε μονοκατοικία στα Μαριτσά. Όλα πήγαιναν καλά, ώσπου, σύμφωνα με τη γυναίκα, ο Γιώργος Δασκαλάκης μείωσε τις επισκέψεις του στο νησί και, όταν πήγε στη Ρόδο, τον περασμένο Ιανουάριο, η συμπεριφορά του έγινε εχθρική. Τον Απρίλιο σταμάτησαν να συζούν, ενώ η 38χρονη υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είχε σχέση με άλλη γυναίκα.

Μιλώντας για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, η γυναίκα ανέφερε ότι στις 15 Ιουνίου ο Δασκαλάκης έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο σπίτι της στα Μαριτσά, κάτι που επανέλαβε και την επομένη στο σπίτι της μητέρας της, ενώ απείλησε με όπλο τον αδερφό της. Την Κυριακή 18 Ιουνίου, πάντα σύμφωνα με την ίδια, ζήτησε να δει τον γιο τους και, όταν εκείνη του είπε ότι έλειπε, ο τραγουδιστής άρχισε να εξαπολύει απειλές. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί τον συνέλαβαν με το όπλο στην κατοχή του και τον οδήγησαν στο τμήμα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ισχυρίστηκε ότι οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια και πως πλέον δεν ισχύουν τα ασφαλιστικά μέτρα: «Τέλος καλό, όλα καλά. Η εν διαστάσει σύζυγός μου κι εγώ πήγαμε με τους δικηγόρους μας στο δικαστικό μέγαρο, όπου και καταθέσαμε αίτηση διαζυγίου κοινή συναινέσει. Η άλλη πλευρά πήρε πίσω τα ασφαλιστικά μέτρα και το σημαντικότερο είναι ότι θα βλέπω τα παιδιά μου δίχως προβλήματα» είπε ο τραγουδιστής, ο οποίος μένει μόνιμα στο νησί των ιπποτών. Ωστόσο, μίλησε για τις άσχημες ημέρες που έζησε: «Πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία, γιατί υπήρχαν ψευδείς καταγγελίες σε βάρος μου από την πρώην μου για ναρκωτικά κ.λπ. Απέδειξα με χαρτιά ότι ήμουν πεντακάθαρος από ουσίες. Χθες, η ίδια είπε ότι τα έλεγε αυτά γιατί είχε έγκυρες πληροφορίες! Δεν μπορείς, όμως, να καταστρέφεις τη ζωή κάποιου επειδή έχεις πληροφορίες» δήλωσε ο Γιώργος Δασκαλάκης στην espresso.

Αναφορικά με το όπλο, ο 42χρονος είπε ότι πρόκειται για ένα περίστροφο το οποίο είναι ουσιαστικά οικογενειακό κειμήλιο: «Το όπλο το έχω από το 1994, όταν πέθανε ο πατέρας μου. Υπάρχει πάντα πάνω μου και το είχαμε μέσα στο σπίτι μας. Η οικογένεια της πρώην μου έχει ρίξει παραπάνω φορές από εμένα, αν καταλαβαίνετε τι θέλω να πω...» κατέληξε με νόημα ο τραγουδιστής.



Πηγή: http://www.gossip-tv.gr
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το καλό έργο του αρχηγού Eli Dodoru που με βοηθάει .... Είμαι η Ann Earnis από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. με τη βοήθεια αυτού του ξόρκι, ο σύζυγός μου που με άφησε τα τελευταία 3 χρόνια επέστρεψε, τελικά συνάντησα αυτόν τον άνδρα σε μια ιστοσελίδα ιστολογίου από έναν από έναν πελάτη για βοήθεια, του εξήγησα τα πάντα και μου είπε για ένα ξόρκι ξόρκι για το οποίο ήξερε και μου έδωσε το whatsapp του για να γράψω στον ξόρκι για να του πει τα προβλήματά μου. Σε μόλις 2 εβδομάδες, ο σύζυγός μου επέστρεψε σε μένα. Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω σε αυτόν τον αληθινό και ειλικρινή ορθογράφο, κύριε όλα όσα μου είπατε ότι έχουν γίνει και σας ευχαριστώ κύριε. Παρακαλώ, θέλω να πω σε όλους όσους αναζητούν οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημά τους, να συμβουλεύονται ευγενικά αυτόν τον ξόρκι, είναι αληθινός, είναι ισχυρός και ό, τι λέει ο ορθοστάτης είναι αυτό που θα συμβεί, γιατί όλα όσα μου είπε ο ορθοστάτης ήρθε να περάσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: whatsapp +2349015088017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το καλό έργο του αρχηγού Eli Dodoru που με βοηθάει .... Είμαι η Ann Earnis από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ. με τη βοήθεια αυτού του ξόρκι, ο σύζυγός μου που με άφησε τα τελευταία 3 χρόνια επέστρεψε, τελικά συνάντησα αυτόν τον άνδρα σε μια ιστοσελίδα ιστολογίου από έναν από έναν πελάτη για βοήθεια, του εξήγησα τα πάντα και μου είπε για ένα ξόρκι ξόρκι για το οποίο ήξερε και μου έδωσε το whatsapp του για να γράψω στον ξόρκι για να του πει τα προβλήματά μου. Σε μόλις 2 εβδομάδες, ο σύζυγός μου επέστρεψε σε μένα. Θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω σε αυτόν τον αληθινό και ειλικρινή ορθογράφο, κύριε όλα όσα μου είπατε ότι έχουν γίνει και σας ευχαριστώ κύριε. Παρακαλώ, θέλω να πω σε όλους όσους αναζητούν οποιαδήποτε λύση στο πρόβλημά τους, να συμβουλεύονται ευγενικά αυτόν τον ξόρκι, είναι αληθινός, είναι ισχυρός και ό, τι λέει ο ορθοστάτης είναι αυτό που θα συμβεί, γιατί όλα όσα μου είπε ο ορθοστάτης ήρθε να περάσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: whatsapp +2349015088017

    ΑπάντησηΔιαγραφή