ΣΟΚ: 62χρονος παιδόφιλος στα δίχτυα της Ασφάλειας Ρόδου!

Κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας με γυμνά κορίτσια 12 -16 ετών. Το «κατέβαζε» σε ίντερνετ καφέ και το αποθήκευσε σε δικό του υπολογιστή...
Την κοινωνία της Ρόδου και από χθες τη Δικαιοσύνη, απασχολεί ο εντοπισμός και η σύλληψη ενός ακόμη παιδόφιλου στην κατοχή του οποίου βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο εντοπισμός του έγινε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία διαβίβασε τα ηλεκτρονικά ίχνη του στην Ασφάλεια Ρόδου, η οποία και προχώρησε στη σύλληψή του.
Πρόκειται για έναν 62χρονο ο οποίος για να «παρακάμψει» τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και να αποφύγει τη σύλληψη, συγκέντρωνε υλικό από internet café της Ρόδου. Κατέβαζε το υλικό που επιθυμούσε, το αποθήκευσε και στη συνέχεια το «αξιοποιούσε» από δικό του υπολογιστή στο σπίτι του. Πίστευε, προφανώς, ότι μέσα από την εν λόγω διαδρομή θα ήταν δύσκολο να εντοπισθούν τα ίχνη του. Όμως ατύχησε.
Κατά τη σύλληψή του και την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε να κατέχει υλικό με γυμνά ανήλικα κορίτσια, ηλικίας από 12 έως 16 ετών. Χθες ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.
Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος ζήτησε προθεσμία και θα απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα, αλλά μέχρι τότε διατάχθηκε η κράτησή του.
Σημειώνεται ότι για τον εντοπισμό του ήρθαν στη Ρόδο αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι συνεργάσθηκαν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου