ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Ξηλώνεται ο καταυλισμός των τσιγγάνων


ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ.. ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ  ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ... Περιφέρεια, Αστυνομία, Λιμεναρχείο, με μηχανήματα θα προχωρήσουν στις 5 Δεκεμβρίου στην κατεδάφιση των παράνομων παραπηγμάτων. Αποφασισμένες πλέον οι τοπικές Αρχές…

Εκδόθηκε, επιτέλους, η απόφαση από τη Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για την κατεδάφιση των παραπηγμάτων στο Καρακόνερο. Σύμφωνα με την απόφαση, που υπογράφει η Γενική Γραμματέας κ. Χριστίνα Καλογήρου, η κατεδάφιση θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι σχετικοί νόμοι για τέτοιες περιπτώσεις.
Δηλαδή, η απόφαση θα κοινοποιηθεί στους τσιγγάνους της προσεχείς μέρες, ώστε να λάβουν τα μέτρα τους και ειδικότερα να μαζέψουν τα πράγματά τους ώστε να μην καταστραφούν κατά την κατεδάφιση των παραπηγμάτων. Σε διαφορετική περίπτωση την ευθύνη θα φέρουν οι ίδιοι.
Την απόφαση θα κοινοποιήσει στους τσιγγάνους η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου, η οποία έχει εκδώσει προ πολλού πρωτόκολλα διοικητικής αποβολής, ενώ παράλληλα η Πολεοδομία εξέδωσε πρωτόκολλα κατεδάφισης παράνομων κατασκευών σε κοινόχρηστο χώρο.
Με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι η Περιφέρεια θα έχει την οργάνωση και το συντονισμό της επιχείρησης κατεδάφισης των παραπηγμάτων, η οποία θα γίνει με χωματουργικά μηχανήματα, με τη συνδρομή της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου.
Ήδη, με τη γνωστοποίηση της απόφασης, άρχισαν να εκφράζονται φόβοι για επεισόδια, αλλά οι Αρχές είναι αποφασισμένες να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, ένα πραγματικό απόστημα κακοφορμισμένο, εδώ και χρόνια και πηγή πολλών παρανομιών, όπως αποδείχθηκε κατά την τελευταία επιχείρηση αρετή της Αστυνομίας και του Λιμεναρχείου
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου