Προλάβετε:Ενοικιάζονται Λουτρά, Ιαλύσιον και Ήχος και Φως


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΟΔΟΥ

Μισθώσεις για 20 – 25 χρόνια. Ποιά είναι τα κατώτατα ενοίκια. Στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα την Τρίτη. Θα προκηρυχθούν διεθνείς διαγωνισμοί..
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση της αξιοποίησης τριών ακινήτων – φιλέτων, ιδιοκτησίας του Δήμου Ρόδου. Πρόκειται για το ήχος και Φως, το Ιαλύσιον στην Ιξιά και τα Δημοτικά λουτρά στην Παλιά Πόλη. Όλα τα διαδικαστικά είναι έτοιμα και την προσεχή Τρίτη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα καθορισθούν λεπτομερώς οι όροι, προκειμένου στη συνέχεια να προκηρυχθούν οι σχετικοί διαγωνισμοί.
Σύμφωνα με το περίγραμμα των όρων που έχουν συντάξει οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου για τα τρία προς αξιοποίηση ακίνητα, προβλέπονται τα εξής:
ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΦΩΣ: Μίσθωση για 20 χρόνια με μίσθωμα που δεν μπορεί να είναι κατώτερο των 80.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή συνολικά 7.600.000 ευρώ,. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για 4 χρόνια με συνολικό μίσθωμα 400.000 ευρώ.
ΙΑΛΥΣΙΟΝ: Μίσθωση για 20 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα όχι κατώτερο των 72.000 ευρώ. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για 5 χρόνια με συνολικά μισθώματα, ύψους 360.000 ευρώ.
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ: Μίσθωση για 20 χρόνια, με ετήσιο συνολικό μίσθωμα όχι κατώτερο των 66.000 ευρώ, δηλαδή μισθώματα 20ετίας ύψους 1.320000 ευρώ. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης της μίσθωσης για 5 χρόνια με συνολικά μισθώματα 330.000 ευρώ.
Όλα τα παραπάνω αναλύονται διεξοδικά στα τεύχη δημοπράτησης που ήδη είναι έτοιμα.
Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι έχει εκδηλωθεί ήδη ενδιαφέρον από επιχειρηματίες, για να αναλάβουν την εκμετάλλευση των τριών ακινήτων, ενώ για το Ήχος και Φως επέδειξαν ενδιαφέρον πρόσφατα και ξένοι επενδυτές, ενώ ζωηρό διαφαίνεται το επενδυτικό ενδιαφέρον και για τα Δημοτικά Λουτρά στην Παλιά Πόλη.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου