Υπό κατάληψη το δημαρχείο..και εισβολή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου


Υπό κατάληψη βρίσκεται το Δημαρχείο Ρόδου από υπαλλήλους του Δήμου που αντιδρούν στη διαθεσιμότητα. Η κεντρική είσοδος του δημαρχείου ελέγχεται από τους καταληψίες, ενώ οι άλλες είσοδοι είναι κλειστές.....
Έτσι κανένας δεν μπορεί να μπει στο δημαρχείο, ούτε οι υπάλληλοι και μέχρι στιγμής δεν έχει προσέλθει ούτε ο δήμαρχος.
Η κατάληψη αποτελεί συνέχεια της νυχτερινής εισβολής των καταληψιών στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης του σώματος, εν μέσω αντεγκλήσεων και έντονων διαξιφισμών.
Σημειώνεται ότι πριν την διακοπή της συνεδρίασης το δημοτικό συμβούλιο είχε πάρει σαφή απόφαση υπέρ των διαμαρτυρόμενων υπαλλήλων, τασσόμενο κατά της διαθεσιμότητας.
Ο δήμαρχος κ. Στάθης Κουσουρνάς και ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Γ. Χατζημάρκος αντέδρασαν έντονα στην εισβολή και τη διακοπή της συνεδρίασης και με δηλώσεις τους έκαναν λόγο για κατάλυση της δημοκρατίας.
Τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο δεν ευνοούν τον αγώνα των καταληψιών κατά της διαθεσιμότητας, αντίθετα είναι σε βάρος τους, αφού μέχρι τώρα όλοι ήταν στο πλευρό τους. Άλλωστε δεν γίνεται κατανοητό τί προσέφερε η εισβολή στο δημοτικό συμβούλιο και η διακοπή της συνεδρίασης του σώματος.
Share on Google Plus

About ΡΟΔΟΣ ΝΕΑ

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου